Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Tips voor koudkleumen

Sommige mensen hebben het altijd koud. Ze doen met 20 graden de lange broek aan en bibberen bij de eerste sneeuwvlokjes. Heb jij het ook altijd koud en wil je daar nu wel voor eens en voor altijd vanaf? Dan is het handig om eens te kijken of deze tips jou daarbij kunnen helpen.

Patagonia fleece en een patagonia retro fleece

De makkelijkste oplossing is misschien wel om je naar de kou te kleden. Een lekkere patagonia fleece of een patagonia retro fleece zijn misschien dan wel de beste jassen voor jou. Denk ook aan goede handschoenen, een dikke sjaal, diverse laagjes kleding dragen, dikke sokken en warme laarzen.

Ook kun je ervoor zorgen dat je thuis alles goed warm hebt. Een warm kopje thee, goede isolatie, een lekker fleece dekentje op de bank. Wat kaarsjes aan. Kortom van alles om je huisje warm te maken en warm te laten ogen. Een warm gezellig interieur kan namelijk ook werken voor een warmer gevoel.

Wim hof methode

Een andere tip om met de kou om te gaan is de Wim Hof methode. Hier ga je juist jezelf uitdagen om met kou te leren omgaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het nemen van een koude douche. Dat is goed voor je doorbloeding en kan ervoor zorgen dat je wat meer went aan het omgaan met kou.

Doe dit wel op de juiste manier: voorzichtig opbouwen dus. En als je het niet vertrouwd met jouw gezondheid: niet doen.

Als je een tijdje jezelf aanwent om met kou om te gaan, raakt je comfortzone opgerekt. Dat kan meer doen voor je dan je zo denkt. Geef dus niet als je meteen na de eerste douche het eigenlijk wel wil opgeven. Je zult namelijk merken dat als je doorgaat, je het fijner gaat vinden.

Emigreren

Is het bij jou echt helemaal hopeloos en is kou niks voor jou? Dan kun je overwegen om te gaan emigreren naar een warmer land. Maar, besef wel dat in sommige warme landen de temperatuur in de nacht behoorlijk kan dalen. Dus kies dan zorgvuldig het juiste land uit, dat past bij wat jij fijn vindt.

https://tenuedenimes.com/collections/patagonia