Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

De laatste jaren is door de snelle ontwikkeling van de technologie de levensduur van producten flink verminderd. Dat het ontwikkelen van nieuwe producten essentieel is weten we alleen zorgen wij bij High Tech Alliance er voor dat dat we continu blijven innoveren om de voorsprong in de markt te behouden. Wij bij High Tech Alliance zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van technische producten. Binnen ons bedrijf beheersen wij het volledige traject waardoor het proces ook veel sneller gaat. Technologie Allianties kunnen bedrijven en mensen met technologische behoeften met elkaar in contact brengen en helpen bij de ontwikkeling van producten. 

Ons team verzorgt het gehele productieproces, van begin tot eind. Dat omvat ideevorming, concept, ontwerp, engineering, prototyping en kleinschalige productie. Bij het maken van meer technische producten (items die specifieke gereedschappen en apparatuur vereisen), moet je rekening houden met zaken als verbindingssystemen, test- en inspectietools. Ook belangrijk zijn afstem- en aandrijfmodules, evenals bedieningselementen, software en filters.

Wij helpen bedrijven om leiders te worden.Technologisch Innoverende Producten en modules die echte problemen oplossen. Nieuwe producten die echte verbeteringen zijn voor de gebruikers. Dit kan op veel verschillende gebieden van de productontwikkeling worden gedaan. 

Voorafgaand aan de concept- en projectontwikkeling is een analyse en een strategisch plan nodig om te bepalen wat er moet worden ontwikkeld en voor welke doelgroep. De eigenlijke conceptontwikkeling kan dan beginnen. Onzekerheid en risico’s in termen van haalbaarheid en kosten zijn ongewenst bij de ontwikkeling van nieuwe technologische producten. Tijdens de conceptontwikkelingsfase worden deze risico’s eerst tot een minimum beperkt. Het aantonen van de haalbaarheid van het concept in dit stadium is belangrijker dan de duur van de ontwikkeling. Het eigenlijke ontwerp en de engineering kunnen dan beginnen.

Binnen de High Tech Alliance is er veel productietechnische kennis over productontwikkeling: we hebben twee goed uitgeruste werkplaatsen met een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden, waaronder CNC-draaibanken en freesmachines, boren, solderen, lijmen, lassen en 3D-printen. Zij zijn ook goed uitgerust om producten snel en vakkundig te assembleren. Voor producten die een schone assemblage omgeving vereisen, is een cleanroom (klasse 7) beschikbaar. Alles kan in één keer worden gedaan, in kleine oplagen, en prototypes kunnen snel en vakkundig worden afgewerkt. Het bedrijf blinkt ook uit in de productie en assemblage van producten en modules die zowel in grote als kleine hoeveelheden moeten worden geproduceerd. 


Enerzijds door gebruik te maken van een gespecialiseerd internationaal netwerk van toeleveranciers en productiebedrijven, anderzijds door eigen produktie in hoogtechnologische allianties met speciaal uitgeruste flexibele productie cellen. Dergelijke productielijn maken on-demand productie, 24/7-productie en in-line productbeheer mogelijk, wat de product- en productie kwaliteit kan garanderen. In principe is alles mogelijk op het gebied van productie en assemblage. Wij helpen u graag bij uw productontwikkeling.

https://www.hightechalliance.nl/