Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Wat je allemaal kunt doen met een E-chopper

De tijd dat je met een stinkende tweetakt brommer de blits kon maken, is voorbij. Niemand zit meer te wachten op deze vervuilende en luidruchtige vervoersmiddelen. Het is zelfs zo dat een brommer met tweetaktmotor ongeveer net zoveel vervuilt als personenauto’s met benzinemotor! Het is veel beter voor het milieu om je te verplaatsen met een E-chopper. Een E-chopper is een elektrische scooter met de look van een authentieke chopper. Dat betekent een stoer hoog stuur, brede banden en een comfortabel zadel. Met een fluisterstille chopper van EZ Chopper draag je bij aan een beter milieu en een vermindering van geluidsoverlast. Als je jezelf afvraagt wat je zoal kunt doen met een E-Chopper; hieronder vind je een aantal tips.

Woon-werkverkeer

Zeker als je in een drukke binnenstad werkt, is een E-chopper ideaal voor woon-werkverkeer. Je laadt de e-chopper ’s nachts op en in de ochtend is hij meteen ready to go. Een tas, koffer of passagier meenemen is geen probleem. Er is ruimte genoeg. Je kunt de maximumsnelheid van de E-chopper bij aanschaf kiezen. Een standaard e-chopper heeft een maximumsnelheid van 45 km/u. Dat betekent dat je een helm moet dragen als je op de E-chopper rijdt. Je kunt ook kiezen voor een maximumsnelheid van 25 km/u. In dit geval vervalt de helmplicht. Zeker als je zelf ook in de binnenstad woont, is een e-chopper zonder helmplicht ideaal. Woon je buiten de stad, dan is het handiger om voor een e-chopper met een maximumsnelheid van 45 km/u te kiezen

Een avondje op stap

Een E-chopper is ook een ideaal vervoersmiddel om een avondje op stap te gaan. Je hebt geen last van drukte in de stad. Waar je met je auto continu vast staat, rijd je met een E-chopper overal langs. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Je kunt jouw E-chopper nagenoeg overal kwijt en vaak ook nog eens gratis of tegen een veel lager tarief dan een reguliere parkeergarage. Je haalt je date met je E-chopper op. Een passagier meenemen is namelijk geen probleem. De motor is sterk genoeg om ook met twee personen vlot met het verkeer mee te kunnen rijden.