Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor evenement

Voor een evenement waar wij met een heel grote groep naartoe willen gaan, willen wij een touringcar huren. Maar waar moeten wij dat doen? Wij hebben daar namelijk nog helemaal geen ervaring mee. Zodoende dat wij bij wat bekenden zijn gaan navragen waar je een touringcar kunt huren in de buurt. Wel graag in de buurt van Ede. Want zo zijn hun reiskosten minder. En liggen die van ons daardoor automatisch ook lager. Vervolgens kregen wij meerdere aanbevelingen. Waaronder een aantal met Noot Personenvervoer. Wij kregen dan ook het advies om eens op de website te kijken.

Voor van alles in te zetten

Daar zagen wij dat je bij hen voor van alles en nog wat een touringcar kunt huren. Zo ook voor een bepaald feest. Precies zoals in ons geval dus. Eerst wilden wij met het openbaar vervoer gaan. En dan allemaal in verschillende groepen. Maar toen wij van elkaar begrepen dat er wel heel veel uit Ede daar naartoe gingen, hebben wij een groepsapp opgestart. En zodoende besloten om een touringcar te gaan huren. Dat is niet alleen fijner en korter reizen. Maar ook qua prijs zou het in ieder geval moeten schelen. Ook de tarieven bij Noot Personenvervoer vielen ons heel erg mee. Dat kwam dus heel erg mooi uit! Vervolgens hebben wij gebeld naar hen toe. En werden we direct perfect geholpen. Er is ons van alles en nog wat uitgelegd over de bussen van Noot Personenvervoer. En waarom wij voor hen moesten kiezen. Daar overtuigden zij ons echt van! Wij hebben uiteindelijk dan ook voor dit touringcarbedrijf gekozen.

Het evenement

In de voorbereiding naar de dag van het evenement toe, heb ik de hele tijd contact gehad met Noot Personenvervoer. Dat ging onder andere over hoe laat we afspraken en de locatie ervan. Vervolgens stond de touringcar van Noot op de dag van het evenement startklaar om te vertrekken. Iedereen was op tijd en vervolgens is er koers gezet richting het westen van het land. Wij zijn zeer goed te spreken over het niveau. En kunnen het iedereen dan ook van harte aanbevelen.

Voor meer info :