Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Wat te doen met afscheid collega?

Ik ben gaan zoeken naar een afscheidscadeau voor mijn collega, omdat ween geliefde collega, na 40 jaar dienst met pensioen gaat. Omdat zij hier zolang gewerkt heeft verdiend zij een een mooi afscheid, iets dat onvergetelijk zal zijn. Een lekker drankje drinken of een lekker hapje gaan eten is wel leuk, maar vind ik niet speciaal genoeg voor dit prachtige persoon! Ik ben dus samen met een andere collega opzoek gegaan naar een origineel, maar vooral onvergetelijk cadeau voor afscheid collega. Ik ben hier dus naar opzoek gegaan en over deze zoektocht lees je in de blog, ook lees je wat voor cadeau ik gekozen heb en wat haar reactie was toen ze het overhandigd kreeg!

Cadeau zoeken

In mijn zoektocht naar een afscheidscadeau voor mijn collega, ben ik samen met de hulp van een collega die haar ook al heel lang kent. Zelf werk ik hier al 25 jaar en mijn collega die mij helpt ook al 20 jaar. We kennen de de collega die met afscheid gaat dus heel goed en hebben altijd dikke lol! Helaas gaat ze met pensioen en met lege handen laten vertrekken zou niet leuk zijn. We zijn dus via het internet opzoek gegaan naar een mooi cadeau die ze niet snel zal vergeten. Na wat zoeken op internet kwamen we op de website van Jilster en dat was het. Dat cadeau is wat voor afscheid collega. Bij Jilster maak je een tijdschrift met daarin leuke herinneren aan de afscheid collega.

Reactie

We zijn het tijdschrift gaan maken en we waren na een middagje ploeteren gelukkig klaar. Het resultaat was super. We hebben we leuke herinneringen ingezet en mooie foto’s. Ook hebben we wat leuke verhalen van collega’s en klanten erin gezet. Op haar laatste dag hebben we het cadeau voor afscheid collega overhandigd en ze vond het super mooi! Bedank Jilster voor dit super cadeau! Heb jij binnenkort ook een collega die afscheid neemt? En wil jij die niet met lege handen laten vertrekken, dan is het maken van een tijdschrift bij Jilster zeker een aanrader!

Voor meer info :