Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Nooit spijt van mijn scooter uit Harderwijk

Afgelopen jaar heb ik een scooter in Harderwijk gekocht. Ik vond het weleens tijd worden om weer eens iets van mijn bucket list af te tekenen. Een van die dingen was namelijk het aanschaffen van een scooter. Voor mij was het erg belangrijk dat de scooter veelzijdig was, maar natuurlijk ook goed geprijsd. Daarnaast vond ik het ook erg belangrijk om eerlijk advies te krijgen en met een vertrouwd gevoel op de scooter rond te rijden. Ik zal jullie vertellen waarom ik uiteindelijk gekozen heb voor het aanschaffen van een scooter bij Polder Scooters.

De mooiste scooters komen uit Harderwijk

Ik heb gekozen voor een scooter uit Harderwijk omdat ik meteen al merkte dat de service echt super was! Allereerst ben ik langsgegaan bij de winkel in Harderwijk, hier werd ik hartelijk ontvangen door een van de scooter adviseurs. Gelijk werd aan mij gevraagd waarmee zij mij konden helpen. Ik vertelde dat ik opzoek was naar een scooter om af en toe wat ritjes in de omgeving mee te maken en om van mijn huis naar mijn werk te gaan. De scooter adviseur nam mij mee en liet gelijk een paar modellen zien. De prijzen liepen vrij uiteen, maar uiteraard betekende een hogere prijs wat meer luxe, vertelde de adviseur mij. Na mij te hebben verdiept in de specificaties van de verschillende modellen, ben ik samen met de adviseur gaan kijken naar de scooter die mij tot dan toe het meeste aansprak.

Enthousiasme ten top bij Polderscooter!

Het enthousiasme van de adviseur van Polderscooter vond ik erg leuk om te zien. Ik waardeer het zeer wanneer iemand uitstraalt dat hij plezier heeft in zijn werk en weet waar hij het over heeft. De adviseur adviseerde mij over de scooter en zei dat deze best goed bij mij zou passen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de BTC City sport scooter, deze was ook nog eens in de aanbieding, een win-win actie dus!

Een prachtige scooter voor de komende jaren

Ik raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij deze scooter winkel in Harderwijk. Wie weet komt u net zo enthousiast thuis als ik en geniet u ook de komende jaren van een prachtige scooter uit Harderwijk!

Voor meer info :