Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Make-up voor de grote dag

Ga je binnenkort trouwen of heb je een ander evenement voor de boeg waarbij jij in het middelpunt komt te staan? Zorg er dan voor dat je prachtig voor de dag komt met de volgende make-up tips.

De huid voorbereiden

Begin weken voordat de grote dag aanbreekt al met het goed verzorgen van je huid. Reinig iedere ochtend en avond je huid en breng een hydraterende crème aan. Scrub je huid eens in de week. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en gaat je huid weer stralen. Breng ook eens per week een masker aan voor een intense reiniging van de poriën. Een algemeen bekend gegeven, maar daarom niet minder belangrijk, is dat water de huid en het lichaam van binnenuit zuivert. Drink daarom heel veel water!

Make-up aanbrengen

Heb je jouw huid startklaar gemaakt en is de grote dag aangebroken? Begin dan met het aanbrengen van je makeup. Breng eerst een goede foundation aan om je huid mooi egaal te krijgen. Gebruik voor eventuele oneffenheden een concealer die de plekjes bedekt. Neem wel een kleur die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Breng op plekken die je extra wilt accentueren highlights (lichte plekjes door middel van een lichtglanzende kleur) aan en maak de foundation af met poeder en een mooie neutrale blush.

Kies vervolgens een mooie kleur lippenstift uit die goed bij je past. Houd jij niet van lippenstift, maar wil je toch wat kleur aanbrengen op jouw lippen? Kies dan voor een mooie neutrale lipgloss. Besteed aandacht aan je ogen door ze op te maken met oogschaduw.

Eindig met een lichte en glanzende oogschaduw net onder je wenkbrauw. Hierdoor krijg je een frisse uitstraling! Maak je ogen daarna verder op eyeliner en mascara. Dit zorgt voor een wakkere blik en helpt je ogen en wimpers groter en langer te doen lijken. Al deze productjes kan je trouwens makkelijk online vinden bij een beauty shop naar keuze.

Nog wat mooie oorbellen erbij en jouw dag kan beginnen! Veel succes!

Voor meer info :