Heel Nederlands
Image default
Verbouwen

Van Gastel Verhuizingen, uw verhuishulp in Bergen op zoom, Roosendaal én Etten-Leur

Het begint allemaal met het aanschaffen van verhuisdozen, tape, inpakpapier, bescherming en wat te denken van mankracht om alles uit het huis de verhuiswagen in te tillen. De huur van een verhuiswagen en de inschatting of alles er wel in past of dat er vaker heen en weer gereden moet worden. Dit klinkt velen erg bekend in de oren want we hebben allemaal al meerdere verhuizingen meegemaakt. Hoe groter de verhuizing hoe meer hulp gewenst is en dat is precies waar het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom genaamd van Van Gastel hun klanten mee helpt!

Ontzorgen; de grootste opluchting tijdens een verhuizing

Het inpakken gaat vaak voorspoedig. Voorzichtig worden de borden, schalen en keukenmachines in de dozen gestopt en gemarkeerd met: Keukengerei. Maar zeker de keukenmachines nemen veel plek in beslag in de verhuisdozen, dus misschien met een beschermend bubbelpapier dat het zo mee kan. De kasten raken leger en de dozen staan tot het plafond. Maar waar laat je alle inboedel spullen in de tussentijd van het opleveren van je oude huis naar het nieuwe huis? Voor velen is een opslag in Bergen op zoom de ideale tussenstap. De verhuiswagens van Van Gastel rijden uw spullen veilig van de opslag in Roosendaal zo naar uw nieuwe locatie. Ligt uw nieuwe woning dichter bij Etten-Leur? Dan is de opslag in Etten-Leur de uitgelezen manier om de spullen veilig op te bergen in de tussentijd. Maar de opslag in Bergen op Zoom is van grote meerwaarde voor vele klanten uit die regio

Vriendelijke en erkende verhuizers

Het team vakkundige verhuizers is bekroond met het waarborg van erkende verhuizers. Zij zorgen vakkundig dat de juiste spullen veilig en wel op de juiste opslag of locatie terecht komen. Daarbij is het ook wel fijn dat het team vrijwel altijd met een glimlach en vol goede moet de klanten helpen te ontzorgen. Samengevat, de verhuizers van Van Gastel staan altijd vriendelijk en vakkundig voor u klaar. Da kan niet anders dan een prettige verhuizing worden!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/