Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Op vakantie, wat neem je mee?

Zodra het kan houden de meesten van ons er wel van om eens lekker een weekje op vakantie te gaan. Natuurlijk blijft altijd weer de vraag wat je meeneemt er wat niet. Zeker wanneer je wat langer gaat, is het verstandig om goed na te denken wat wel of niet nodig is om mee te nemen. In deze blog gaan we verschillende scenarioś bij langs met tips waar je aan kunt denken.

Een weekendje

Wanneer je een weekendje weg gaat, is het natuurlijk minder spannend om je koffer efficiënt in te richten dan wanneer je voor langere tijd vertrekt. Om te beginnen is het altijd belangrijk om je te richten op de basis; een werkende pinpas of creditcard met voldoende saldo en een legitimatiebewijs. In principe kun je hier het meeste mee oplossing, mocht je iets vergeten. Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk om geneesmiddelen mee te nemen wanneer je deze gebruikt.

Verder is het tegenwoordig vandaag de dag belangrijk op ook een goed werkende telefoon met oplader bij de hand te hebben. Voeg hier een set standaard kleding aan toe en verzorgingsproducten aan toe en jouw mini vakantie kan beginnen.

Een week

Wanneer je een week of langer weg gaat wordt het al iets complexer. De vloerkleden en de badmat kunnen natuurlijk thuis blijven, maar de key is om iets verder vooruit te denken.

Wat voor kleding heb je nodig? Hoeveel heb je daarvan nodig? Zijn er andere producten welke voor jou onmisbaar zijn. Het kan helpen om vooraf een lijstje te maken met producten welke belangrijk zijn voor jou om mee te nemen.

Langere tijd

Wanneer je voor langere tijd weggaat, dan is het aannemelijk dat het wat verder van huis is. Het is dan verstandig om extra backups te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een extra betaalpas, of een reserve telefoon. Ook kan het slim zijn om een medicijnpaspoort te regelen zodat je altijd reserve hebt wanneer je je koffer kwijt raakt. Over het algemeen geldt: denk vooral vooruit.