Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Een aangenaam hotel in Winterberg biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie

Bent u toe aan een paar dagen ontspanning en buitenlucht? Der Brabander is een hotel in Winterberg dat u alles biedt wat u nodig heeft voor een actieve en ontspannen vakantie. Winterberg ligt in het Sauerland, een middelgebergte dat zich bevindt op een uur of vier rijden vanuit Nederland. In het laatste uurtje ziet u hoe de omgeving langzaam verandert. De vlaktes maken plaats voor prachtige beboste heuvels en de dorpjes worden steeds pittoresker.

Wellness voor lichaam en geest

De frisse berglucht is een verademing voor de longen en de groene omgeving biedt rust voor de ziel. In Winterberg hoeft u enkel uit het raam te kijken om de kracht van de natuur te voelen en tot rust te komen. Dit is een perfecte plek om te ontspannen. Hotel de Brabander biedt daarnaast een wellnessarrangement aan voor mensen die extra goed voor zichzelf willen zorgen. Laat de sauna uw lichaam verwarmen en alle gifstoffen uitzweten voordat u gewichtsloos ronddrijft in het aangename water van het verwarmde buitenbad van dit hotel in Winterberg.

Lekker buiten bezig zijn 

Vanuit Hotel Der Brabander loopt u zo naar het skigebied van Winterberg. De skiliften verschaffen toegang tot de grote hoeveelheid beginnersvriendelijke pistes van dit gebied. In de andere seizoenen kunt u in deze regio prachtige wandelingen maken. Er zijn ook allerlei fietspaden en mountainbikeroutes te vinden. Bij terugkomst in het hotel kunt u uw sportuitrusting afspoelen en laten drogen in speciale ruimtes.

Een vakantie naar keuze

Flexibiliteit is een belangrijk aspect van dit hotel in Winterberg. U kunt er kiezen voor één van de 86 kamers of één van de 28 appartementen. Er zijn ook veel mogelijkheden wat betreft de lengte van uw vakantie. Ze begrijpen dat veel mensen slechts een paar dagen de tijd hebben en Winterberg is juist daarvoor de perfecte bestemming. Daarom kunt u boeken voor een weekend, midweek of langer. Daarnaast bepaalt u zelf of u in het hotel wilt eten of elders.