Heel Nederlands
Image default
Toerisme

Giethoorn is een privérondleiding gegarandeerd waard!

Het plaatsje Giethoorn staat ook wel bekend als het Nederlands Venetië. Het is daarom niet vreemd dat je bij Privatetourguideamsterdam.com een privérondleiding door Giethoorn kunt boeken. Sterker nog, de Giethoorn private tour is de meest populaire privérondleiding die je kunt boeken!

De Giethoorn private tour

Als je bij Private Tour Guide Amsterdam een Giethoorn private tour boekt, halen we je om 09:30 uur op bij je hotel of op een andere afgesproken plek. Pas tegen 17:00 uur eindigt de tour en word je weer teruggebracht. De Giethoorn private tour is één van de tours buiten Amsterdam waarbij we je van alles laten zien.

Giethoorn lijkt op het Romantische Venetië

Bijna alles vindt in Giethoorn plaats op het water net zoals in Venetië. Met kleine bootjes, kano’s maar ook met rondvaartboten kun je overal komen. Het water, de kleine bruggetjes en het prachtige landschap in Giethoorn zorgen ervoor dat het lijkt alsof je in een romantisch sprookje beland bent.

Giethoorn heeft historie, natuur en vele mogelijkheden

Giethoorn is een dorp met een breed aanbod aan mogelijkheden er zijn vele activiteiten te ondernemen. Giethoorn bestaat al heel wat eeuwen en heeft daardoor een rijke historie. Onze Tour Guide Amsterdam kan je alles vertellen over de geschiedenis van Giethoorn als je daarin geïnteresseerd bent. Maar ook over de hedendaagse cultuur, de BN’ers die in Giethoorn wonen en het prachtige zogeheten kaaslandschap, weet onze gids je alles te vertellen.

Kies voor een Tour Guide tijdens je bezoek aan Giethoorn

Natuurlijk kun je Giethoorn op eigen houtje bezoeken, echter zal je dan nooit te weten komen wat je te weten zou komen als je een Tour Guide meeneemt. Onze Tour Guide weet alles van Giethoorn en weet dan ook precies de juiste plekjes te vinden om van een uitstapje naar Giethoorn een onvergetelijke dag te maken.

Bijles wiskunde den haag

Voor meer info : https://privatetourguideamsterdam.com/giethoorn-private-tour/