Heel Nederlands
Image default
Sport

Kleed je warm aan langs de lijn

In de kou stilstaan kan voor je lichaam heel vervelend zijn. Voordat je het weet is de kou namelijk helemaal in je botten getrokken. Teveel kou is niet goed voor de mens, daar kunnen we ons beter tegen beschermen. Het is dan ook aan te raden om je warm aan te kleden als je langs de lijn van een wedstrijd stil moet staan. Je wilt natuurlijk niet dat de kou je kan afleiden van de wedstrijd, zeker als je de coach van de wedstrijd bent. Gelukkig zijn er diverse windbestendige jassen te vinden die hier geschikt voor zijn. Zo is er zelfs een speciale stadionjas te vinden bij Jenisport.nl.

Een goede jas is goud waard

Echte coachjassen kunnen iemand goed warm houden zonder dat de stof te dik is dat het in de weg gaat zitten. Alle jassen bij Jenisport.nl zijn gemaakt van de beste kwaliteit, er worden dan ook bekende merken gebruikt zoals Adidas en Puma. De materialen zijn zo gemaakt dat ze goed warmte vast houden zonder dat ze te zwaar worden, je wilt natuurlijk geen last hebben van een zwaar gewicht om je lichaam heen.

Kies een jas voor het hele team

Kies bijvoorbeeld de Erima Club 1900 2.0 Stadionjas die je goed warm houdt mede dankzij de voering. De capuchon die verwerkt zit in de kraag kan er ook nog eens voor zorgen dat je jezelf op ieder moment kan beschermen tegen de regen. Met de Erima Softshell Jack Function haal je een winddichte jas in huis waarbij de capuchon afneembaar is. De prijzen op Jenisport.nl zijn al scherp en die kunnen zelfs nog scherper worden wanneer je in grote hoeveelheden een aankoop doet. Zo bespaar je geld en kan je een heel team beschermen tegen de kou. De jassen kunnen zelfs bedrukt worden door Jenisport.nl.

Of je nu ouder, trainer, coach of speler bent, bij Jenisport.nl vind je latijd jouw nieuwe warme jas voor langs de lijn.