Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Fit het jaar in

Wil jij ook graag je coronakilootjes wegwerken en weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Geen probleem, er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om die kilootjes weg te krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan een online trainer waarmee je thuis oefeningen kunt doen. Ook kun je gebruik maken van een personal trainer, hier zijn er genoeg van te vinden. Een voorbeeld hiervan is de personal trainer Hengelo. Genoeg keuzes dus!

 

Sportscholen

Het is een echte trend geworden in de laatste jaren; de sportschool. Een sportschool is een plek waar jij kunt gaan sporten. Sportscholen zijn in 3 categorieën te verdelen. De eerste soort zijn de ‘budget sportscholen’, hier betaal je tussen de 10 en de 30 euro per maand om onbeperkt te gaan sporten. Deze sportscholen focussen zich voornamelijk op de prijs. Er zijn veel sportscholen in deze categorie, er zullen vast een paar sportscholen hiervan bij jou in de buurt gevestigd zijn!

 

Gespecialiseerde sportschool

Een andere categorie is de gespecialiseerde sportschool. Deze sportschool richt zich vooral op 1 of meer onderdelen. Je betaalt hiervoor rond de 30 en de 50 euro per maand voor ook onbeperkt te sporten. In deze sportschool is begeleiding heel erg belangrijk, deze sportscholen zijn namelijk opgezet door experts, personaltrainer of een sportcoach. Ze maken samen met jou een schema die je goed kan volgen. Als je naast je eigen sport dus meer krachtoefeningen wilt gaan doen, moet je hier naartoe.

 

Premium sportscholen

De premium sportscholen zijn de laatste categorie. Deze sportschool biedt naast de apparaten heel veel service, er zijn altijd mensen die je kunnen helpen. Ook is er en café met sportdrankjes. Dit is dus een luxere variant. Je betaalt tussen de 70 en de 100 euro per maand, dus aan de dure kant! Welke sportschool het beste is voor jou ligt eraan wat jouw doelen zijn. Voor de meeste zijn de budget sportscholen voldoende, je kunt hier alsnog gebruik maken van een personal trainer Hengelo. Stel je hebt niks met sportscholen kun je ook altijd thuis je eigen “sportschool” starten.

https://www.fitintwente.nl/