Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

Geef een onderbroek voor Valentijnsdag

We horen je al zeggen bij het lezen van de titel: “een onderbroek als cadeau”. Ja, dat kan! Met Valentijnsdag toon je je liefde aan je vriend of man. En als je al jaren een relatie hebt dan is het niet meer aantrekkelijk om met een bos rozen, bonbons of een ander standaard cadeau aan te komen. Tegenwoordig is Valentijnsdag steeds populairder en spelen bedrijven erop in door met een speciale lijn van producten te komen met een Valentijn thema. Hartstikke leuk toch! Wie weet doet het favoriete onderbroeken merk van je partner ook wel mee. 

Waarom een onderbroek?

Dus nu een antwoord op de vraag: waarom een onderbroek? Nou gewoon omdat het kan! Wie weet heeft jouw man of vriend niet zoveel ondergoed en zitten de heren boxers in zijn la vol met gaten. Dat is nou eenmaal niet zo aantrekkelijk en dat kan ook beter. Dus kies een stoer paar onderbroeken uit waarvan je zelf ook iets hebt van ja, mijn man mag daar wel in rondlopen. Daarnaast is het ook nog een cadeau waar je vriend echt iets aan heeft. Want bloemen vergaan, maar heren ondergoed gaat als het goed is lang mee. Dus heeft jouw man nog geen leuke onderbroeken? Wacht dan niet te lang en koop het gewoon voor Valentijn. 

Spannend cadeau

Misschien is het geven van alleen een onderbroek een beetje saai. En Valentijnsdag is niet zomaar een dag. Het is een dag dat je denkt aan je partner en je partner aan jou. Dus maak er een speciale dag van. En dit doe je niet alleen door een onderbroek te geven. Maar maak er een leuk pakketje van en geef er een spannende twist aan. Bijvoorbeeld door naast onderbroeken ook een hotelovernachting erbij te doen. Of een fles van zijn favoriete drank. En dan hebben we het niet over bier want dat is weer niet romantisch. Eerder een fles champagne of wijn. 

 

Matchend ondergoed

Een reden waarom ondergoed als cadeau geven ook leuk is. Is dat je matchend ondergoed voor jezelf kan halen. Is dit een beetje cheesy? Ja, misschien wel maar het idee is eigenlijk best leuk. Want waarom zou je niet op elk vlak willen matchen met je partner. Dus waar wacht je nog op en bestel dat matchende ondergoed, stel je pakketje op en verras je partner! 

https://www.muchachomalo.com/nl/nl/heren/ondergoed/boxershorts/