Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

3 x de meest populaire Nederlandse kledingmerken

Tegenwoordig is het niet alleen hip om Ralph Lauren of Tommy Hilfiger te dragen, je kunt tegenwoordig ook super veel hippe kleding vinden van Nederlandse bodem. De laatste jaren zijn er steeds meer Nederlandse ontwerpers begonnen met het verkopen van hun eigen kleding en het starten van hun eigen merk. Wil jij de vetste kleding dragen van Nederlandse oorsprong? De onderstaande drie merken zijn momenteel het meest populair in Nederland.

Daily Paper

Daily Paper is een aantal jaar geleden opgericht in Amsterdam. Het doel van Daily Paper is om kleding die vaak wordt gezien als ‘straat stijl’ om te toveren in iets stijlvols. Zo hebben ze unieke ontwerpen die toch loyaal blijven aan de skatercultuur waar de ontwerpers vandaan komen. Daily Paper is ook ontiegelijk populair met jongeren, helaas zit er aan dit merk wel een duurder prijskaartje.

Off The Pitch

Off The Pitch is een kledingmerk die startte in 2016., Je zult misschien wel veel mensen al met een Off The Pitch shirt hebben zien rondlopen. Het ontwerp van de Off The Pitch shirt is afgelopen zomer erg populair geworden onder jongeren. De designs zijn simpel, maar toch stijlvol en tijdloos. Ook zijn de prijzen van Off The Pitch iets meer betaalbaar voor jongeren die niet een gigantisch budget hebben.

G-Star RAW

Veel mensen weten niet dat G-Star RAW van eigen Nederlandse bodem af komt! Het kleding merk is al jaren ontiegelijk populair onder jonge mannen. G-Star RAW is erg toegankelijk aangezien ze voor alle smaken vaak wel iets hebben. Ook is G-Star RAW al jaren op rij het meest populaire kledingmerk voor jonge mannen. De reden hiervoor is dat het kledingmerk er jong en hip uit ziet en toch een soort tijdloze klasse heeft. Ook zitten de prijzen van G-Star RAW in het middensegment.

 

 

https://konceptstore.nl/collections/off-the-pitch