Heel Nederlands
Image default
Groothandel

De groothandel van kaas in Nederland die verstand van zaken heeft

Een groothandel kaas in Nederland helpt u aan de beste zuivelproducten die er te vinden zijn. Hier zijn expertise en passie voor het vak te vinden en wordt u met enthousiasme over de verschillende kaassoorten verteld. Een kaashandelaar weet meer dan wie ook wat bijzondere smaken zijn en hoe veelzijdig kaas echt is. Hier weet men bovendien dat kaas meer is dan broodbeleg en dat het voor iedere maaltijd een aanwinst is. Ontdek wat kaas is, hoe het geproduceerd wordt en hoe het op verschillende manieren een toevoeging aan uw maaltijden kan zijn.

Voor binnenlandse en buitenlandse kazen van goede kwaliteit

Van binnenlandse tot buitenlandse soorten: Intercheese Holland is de groothandel kaas in Nederland die u verder kan helpen. Diverse merken zijn bij deze kaashandelaar uit Veenendaal vertegenwoordigd. Van Exellentia tot Fianco en van Kavital tot Maasdam; tientallen kaassoorten bieden keuze voor iedereen. Bent u op zoek naar geitenkaas of juist smeltkaas? Geen probleem. Buitenlandse kazen die een heel ander segment aansnijden? Van blauwader kaas en mozzarella voor op een pizza tot witte korstkaas op een borrelplank, en van feta in een salade tot cheddar op een burger: Intercheese Holland heeft het volop. Kaas is een veelzijdig product dat in de Nederlandse keuken niet mag ontbreken.

Een kaashandelaar met oog voor de klant

Een kaashandelaar weet als geen ander hoe u te adviseren in uw zoektocht naar de beste kaas. Intercheese Holland is de groothandel kaas in Nederland met een enthousiast team van medewerkers. Heeft u vragen? Neem via telefoon of e-mail contact op en laat u informeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn de diverse kazen uitgebreid beschreven en kunt u via de bestellijst een bestelling plaatsen. Intercheese Holland werkt sinds 1959 met passie aan kwaliteit, de beste service, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Hoe kan deze groothandel u verder helpen?