Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Uw logo op aluminium bedrukken

Wilt u uw bedrijfslogo op een voorwerp van aluminium laten bedrukken? Bij Artisan Printing Service bent u verzekerd van het beste resultaat. Deze specialist kan aluminium van allerlei elk gewenst formaat bedrukken in één of meerdere kleuren, zodat uw huisstijl optimaal wordt weergegeven. Door het gebruik van twee componenteninkt krijgt u een krasbestendige opdruk in schitterende kleuren. Zo kan Artisan Printing Service aluminium bedrukken met uw eigen logo, typenummer of tekst voor een persoonlijke en professionele uitstraling.

 

Maatwerk

Artisan Printing Service heeft geavanceerde machines, die zo gemoduleerd kunnen worden dat aluminium objecten in allerlei uiteenlopende vormen bedrukt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan reclameborden, displays, bedieningspanelen, type- of wijzerplaten en halffabricaten. En dat is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden. Aluminium bedrukken door middel van digitaal printen is ook mogelijk voor een fullcolour afbeelding van uiterst hoge kwaliteit. Gecoat, in kleur gespoten of geanodiseerd aluminium geeft hierbij het beste slijtvaste resultaat.

 

Inspiratie

Wilt u uw eigen tekst of afbeelding op aluminium bedrukken? Artisan Printing Service bedrukt onder meer vlak plaatwerk, Rvs-behuizingen, naambadges en koekblikken. De professionele medewerkers helpen u graag de mogelijkheden ontdekken. U kunt altijd bellen voor advies op maat of inspiratie zoeken in de uitgebreide portfolio op de website. Door het gebruik van verschillende druktechnieken zijn de mogelijkheden oneindig. U kunt uw kleine en grote voorwerpen laten bedrukken door zeefdruk, foliedruk, tampondruk of door middel van digitaal printen. Aluminium bedrukken is een specialiteit van Artisan Printing Service, zodat u gegarandeerd een prachtig eindresultaat krijgt.

 

Over Artisan Printing Service

Artisan Printing Service vindt het een uitdaging om moeilijke producten te bedrukken. Het bedrijf startte meer dan dertig jaar geleden met de bouw van tampondrukmachines en verlegde na verloop van tijd zijn focus naar het bedrukken van metaal en kunststof in allerlei vormen en maten. De verkoop van machines stopte, maar de kennis en ervaring vormden een stevige basis voor het bedrukken van moeilijke producten. Aluminium bedrukken is daar een onderdeel van, zodat u kunt genieten van een prachtig resultaat in schitterende kleuren.

https://www.artisan.eu/nl/