Heel Nederlands
Image default
Financieel

Hoe begin je met de cryptocurrency genaamd Bitcoins

Wat is de beste manier om bitcoins te krijgen? Er zijn eigenlijk twee manieren om deze virtuele valuta te verwerven – snel en langzaam. Er is een reden waarom ze het bitcoins noemen – het digitale (het is niet als traditionele valuta) en dus gemakkelijk te overbrengen en uitwisselen. Maar er is ook een donkere kant aan deze valuta – Potentiële privacyproblemen als gebruikers niet wijs voor de publieke sleutel (een wachtwoord). Dus hier is hoe je bitcoins krijgt zonder enige beveiliging te verliezen.

 

De snelste en gemakkelijkste manier om bitcoins te krijgen is eerst het downloaden op uw computer en vervolgens in uw offline portemonnee op te slaan. Er zijn twee soorten veilige offline portefeuilles om bitcoins te krijgen van: die met privésleutels en die niet. Privé-toetsen zijn als wachtwoorden die worden gebruikt voor uw eigen rekeningen; Het is dus veilig om te gebruiken met uw eigen zelf-gefinancierde geldautomaat of creditcard.

 

Ondertussen, om bitcoins te verdienen, hebt u een mijncomputerprogramma nodig. Een mijnprogramma is er een die voortdurend op de achtergrond loopt, de bitcoins voor u gaat, en het verzenden van de gedolven naar uw privé-sleuteladres. Deze manier van verdienen is zowel snel als veilig – u begint onmiddellijk en begint te verdienen zodra uw programma begint met werken. Dit is hoe u begint met deze methode.

 

Om Bitcoins echter volledig te krijgen, moet u worden geverifieerd op een of andere belangrijke uitwisseling.

Deze uitwisselingen, zoals Mt. Fox, zijn niet gratis te gebruiken. U moet een bepaald niveau van inkomsten of andere bewijzen hebben voordat u zelfs uw account hebt geopend. Maar aangezien het hier spraken over mijnbouw van dunne lucht, dat maakt niet uit!

 

In plaats daarvan moet je overwegen om een van de vele goede bitpay en affiliate Merchant-directories te gebruiken. Dit zijn diensten die, tegen een kleine vergoeding, optreden als tussenpersoon tussen u, uw mijnbouwprogramma en de uitwisseling. Ze verzamelen al het stof van je namens je, houden het van je balans, en laten je alle wiskunde doen, zodat je kunt weten welke transacties je de meeste dollars zullen genereren en die je geld zullen verliezen. Dus, het mooie van bitpay en partner merchant mappen is dat het zorgt voor alle aspecten van uw bedrijf die u misschien niet anders weet.

 

Dit zijn de twee beste bronnen van het aan de slag met de cryptocurrency die bekend staat als bitcoins. Als u het extra geld hebt, moet u zeker investeren in een full-service portefeuille die alle functionaliteit heeft die u ooit nodig zult hebben. Als je echter net begint, ga dan eerst met een gratis versie van hoge kwaliteit. Je leert de basis van dit nieuwe actief in de loop van de tijd, en het zal de weinige dollars zeker waard zijn. Ongeacht het type portemonnee dat u kiest om te gebruiken, de valuta en de monetaire waarde van dit nieuwe actief gaan alleen maar blijven stijgen, en u zult precies zien hoeveel plezier het is om er een te bezitten.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester