Heel Nederlands
Image default
Financieel

3 beste manieren om bitcoins te krijgen

Al vele jaren hebben veel mensen dezelfde vraag gesteld: hoe krijg je bitcoins? Wat is deze valuta, en waarom is het zo populair? De antwoorden op deze vragen zijn niet altijd duidelijk, omdat er eigenlijk verschillende soorten bitcoins zijn, en verschillende manieren om ze te verwerven. Maar in het algemeen, de manier waarop mensen hun eigen krijgen, is door ze te kopen bij een online geldoverdrachtsdienst zoals PayPal.

 

Er zijn eigenlijk twee manieren waarop u Bitcoins kunt verwerven: door snel een groot bedrag aan te schaffen op het web, of persoonlijk bij een stick-en-mortar-winkel die dergelijke diensten biedt. Er zijn veel mensen die hun eigen willen verkrijgen, omdat ze de vele voordelen ervan herkennen van het gebruik van deze nieuwe soort valuta in plaats van traditionele. In feite zijn er al een aantal bedrijven die Prepaid-debetkaarten beginnen aanbieden waarmee gebruikers een willekeurig aantal valuta’s kunnen kopen.

 

Mijnbouw is een van de meest populaire manieren om deze bitcoins te verwerven. Als u bekend bent met het idee van mijnbouw voor contant geld, dan heb je al een idee van hoe dit proces werkt. Met een bitpay prepaid-betaalpas, kunt u gemakkelijk beginnen met mijnbouw.

U hebt geen speciale uitrusting nodig om dit proces te beginnen. Bezoek gewoon een Airbitz-site, meld u aan voor een gratis account en volg vervolgens de eenvoudige instructies die aan u zijn gegeven.

 

Een andere manier om bitcoins te krijgen, is door wat wisselkoershandelen wordt genoemd. Er zijn een aantal online en offline beurzen waarmee u verschillende valuta’s kunt kopen en verkopen. Als je bijvoorbeeld Bitcoins voor Mexicaanse dollars wilde kopen, zou je het allemaal moeten doen, bezoekt een van de vele sites waarmee je kunt zoeken naar lokale handelaren. U kunt vervolgens naar hun aanbiedingen kijken en zien of een van hen uw land accepteert voor handelsdoeleinden. Het is echt zo gemakkelijk.

 

De laatste manier om met deze gelegenheid aan de slag te gaan, is een portefeuille te openen en aan de slag te gaan met je eigen mijnbouw. U kunt een portemonnee openen door software te downloaden die fungeert als uw privébank. Vanaf daar kunt u uw transacties bijhouden en deze zelfs doorbrengen wanneer u dat wilt. Het is niet nodig om je zorgen te maken over het betalen van exorbitante vergoedingen om deze service te gebruiken. Het is veel betaalbaar dan de meeste mensen realiseren zich.

 

Dit zijn drie van de beste manieren om bitcoins te verdienen. De keuze is aan jou. Probeer elke methode en zie welke voor u werkt. Misschien vind je dat je aangenaam verrast bent hoe snel en in hoofdzaak je wat geld kunt verdienen met deze interessante kans.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester