Heel Nederlands
Image default
Electronica en Computers

Mobile device management solutions selecteren en implementeren via deze specialisten

Vanuit huis werken is tegenwoordig een veelvoorkomend fenomeen. Maar hoe beheert en beveiligt u als werkgever het bedrijfsnetwerk via waar uw medewerkers hun taken uitvoeren? TwentyNice helpt u graag mobile device management solutions te selecteren. Zij bieden oplossingen aan van verschillende platformen die naadloos aansluiten op uw bestaande software. Dankzij hun ervaring bieden zij u persoonlijk advies aan op basis van uw wensen en de werkzaamheden van uw bedrijf.

Technische oplossingen voor het beheren en beveiligen van uw bedrijfsnetwerk

Waarom is een MDM oplossing zo belangrijk? Als uw medewerkers het mobiele toestel waar zij op werken gebruiken buiten de muren van uw bedrijf, zouden bedrijfsdata kunnen lekken. Het apparaat kan gestolen worden, kwijtraken of een cybercrimineel kan een poging doen om uw netwerk binnen te dringen. Daarnaast wilt u natuurlijk dat al uw werknemers voorzien zijn van efficiënte, up-to-date software en dat iedereen toegang heeft tot dezelfde programma’s. Met deze mobile device management solutions regelt u zowel beheer als beveiliging van alle mobiele toestellen op afstand. Alle actieve apparaten, ook eigen toestellen van uw personeel, kunnen eenvoudig beheerd worden. U updatet de software, laat support meekijken en stelt nieuwe apparaten eenvoudig in, en dat allemaal op afstand. Zo voorkomt u dat uw werknemers op locatie moeten zijn om problemen op te lossen of bij bepaalde data te kunnen én is gevoelige data altijd beveiligd. Deze professionals houden graag rekening met uw eisen en wensen voor mobile device management solutions, dus bespreek uw ideeën gerust.

Raadpleeg deze professionals voor een gepaste oplossing

Beheer en beveiliging van uw bedrijfsnetwerk wordt een stuk eenvoudiger met de hulp van TwentyNice. Zij helpen u met het uitkiezen en implementeren van de mobile device management solutions die het best op uw werkzaamheden aansluiten. Plan een afspraak in bij deze specialisten en laat u adviseren door contact met ze op te nemen.

https://www.twentynice.com/