Heel Nederlands
Image default
Dieren

BARF bestellen bij Animal Food Express in Nederland

Animal Food Express is een populaire leverancier van rauw en vers vlees voor huisdieren in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van biologisch verantwoorde, rauwe en verse voeding (BARF) voor honden en katten. BARF bestellen bij Animal Food Express is een goede keuze voor elk huisdier.  

Wat is BARF? 

Dit staat voor Biologically Appropriate Raw Food, wat betekent dat het een voedingsmethode is die gebaseerd is op rauwe, natuurlijke ingrediënten die passen bij het oorspronkelijke dieet van honden en katten. Het bestaat uit vers vlees, botten, organen, groenten en fruit, en is ontworpen om huisdieren een gebalanceerd en gezond dieet te bieden. 

Waarom kiezen voor Animal Food Express? 

Animal Food Express biedt een breed scala aan BARF-producten, zoals rauw vlees, gevogelte, vis, organen, groenten en fruit. Het bedrijf garandeert de kwaliteit van hun producten door te werken met betrouwbare leveranciers en strenge kwaliteitscontroles.

Tevens levert dit bedrijf de bestellingen aan huis, waardoor het gemakkelijk en handig is om je huisdier van verse en gezonde voeding te voorzien. 

Alle bestellingen worden ingevroren geleverd 

Laat de BARF-producten in de koelkast ontdooien voordat je ze aan je huisdier voert.

Zorg voor goede hygiëne bij het hanteren van rauwe voeding en was je handen en keukengerei grondig na gebruik. Let erop dat je huisdier wat variatie krijgt door verschillende soorten vlees, organen en groenten aan te bieden. 

Bekijk online het enorme assortiment 

Animal Food Express is een uitstekende keuze voor het bestellen van BARF-producten in Nederland. Door hun uitgebreide assortiment, hoge kwaliteitsnormen en bezorgservice aan huis, wordt het voeden van je huisdier met een natuurlijk en gezond dieet eenvoudig en handig.

https://www.animalfoodexpress.nl/barf