Heel Nederlands
Image default
Dieren

Een dierenwinkel met 40 jaar ervaring in Zeeland

Bij v.o.f. Bodbijl in Zeeland draait alles om liefde en zorg. Zij zijn dan ook een vertrouwde naam in Zeeland. Bij hen vindt u dierenvoeding, maar ook kunt u beroep doen op hun productkennis en ervaring. Hun passie voor huisdieren en andere dieren, zoals paarden stelt hen in staat een schat aan kennis te delen met u. De expertise die zij de gedurende vier decennia hebben opgebouwd stelt hen in staat u steeds het juiste advies mee te geven over eender welk dier!

Een toevluchtsoord voor dierenliefhebbers

Van voeding die voldoet aan uw specifieke behoeften van uw huisdier tot speeltjes die hun staart doen kwispelen van vreugde, hun assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle eisen te voldoen. Bij deze dierenwinkel die u vindt in Zeeland kunt u niet alleen dierenvoeding kopen voor huis- en boerderijdieren, maar ook ruitersportartikelen. U kunt hierbij denken aan speciale voeding dat geschikt is voor paarden die worden ingezet bij ruitersport. Maar hun dierenwinkel in Zeeland is meer dan alleen producten. V.o.f. Bodbijl is een toevluchtsoord voor dierenliefhebbers, waar u ook kunt genieten van het delen van verhalen en ervaringen met andere huisdiereigenaars. Op hun locatie werken ze met drie mensen, voor ieder vakgebied een specialist. Op die manier krijgt u het juiste advies op maat!

Stap eens binnen

Stap eens binnen in hun dierenwinkel in Zeeland en ervaar hun passie, kennis en toewijding dat zij al tientallen jaren aan hun klanten en huisdieren bieden. Kom langs en vier met hen een mijlpaal van 40 jaar bestaan en laat u te woord staan. Zij helpen u namelijk graag verder. U kunt bij hen ook uw bestelling telefonisch of per e-mail plaatsen als u hier niet geraakt. Zij leveren namelijk vanuit de winkel tot in de voerton of de stal! Raadpleeg daarom vandaag nog hun contactgegevens op hun website.

https://www.bodbijlvoeders.nl/