Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de mogelijkheden bij een cinewall?

CinewallDeluxe:

Adres: P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere

Telefoon: 06 21153337

Provincie: Flevoland

Een cinewall is een gepersonaliseerde tv-wand of meubel. Het is dan ook belangrijk dat deze cinewall wordt aangepast en gemaakt naar al uw wensen, je kijkt hier toch de meeste van de dagen van de week tegen aan. Maar voordat je zomaar een heel plan voor jezelf gaat trekken met wat je wel en niet wil, is het belangrijk om te weten wat alle mogelijkheden zijn.

Cinewall met sfeerhaard

Een sfeerhaard als toevoeging is één van de vele mogelijkheden die je met een cinewall kan doen. Je kan hier verschillende soorten haarden in kwijt, maar een elektrische sfeerhaard wordt het meest gekozen. Een sfeerhaard kan je zelf aanschaffen, deze moet dan wel nog afgemeten worden door een monteur om zo de perfect mogelijk cinewall te maken. Cinewall deluxe heeft ook veel verschillende soorten sfeerhaarden in voorraad waar je uit kunt kiezen, deze sfeerhaarden zijn voorzien van kiezels die van kleur kunnen veranderen.

Opbergruimtes

Opbergruimtes zijn ook één van de mogelijkheden. Uw cinewall oogt nu niet alleen completer en mooier maar het is ook nog eens heel erg praktisch. Bij cinewall deluxe kunt u kiezen uit verschillende soorten opbergruimtes, of helemaal geen. Mocht u toch voor opbergruimtes gaan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit deuren, lades, nissen en greeploze opbergruimtes.

Verschillende materialen en kleuren

Om uw cinewall de beste uitstraling te geven kunt u ook kiezen voor verschillende materialen waar er mee wordt gewerkt en ook verschillende kleuren. De meest gevraagde materialen zijn op dit moment, MDF mat, en hoogglans, Eiken fineer in het zwart en bruin en alle mogelijke RAL-kleuren. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden maar de opties zijn ongekend. Kies bijvoorbeeld nog uit een marmer look, een cinewall die afgewerkt is met tegels, hout, behang of is geschilderd, uiteraard ook in alle mogelijke kleuren.

Verlichting en afwerken

Verlichting in uw cinewalls is een mooie toevoeging om het laatste zetje te geven voor de perfecte cinewall. kies uit normale led verlichting of verlichting die van kleur kan veranderen. Ook kunnen in cinewalls volledige geluidsinstallaties worden weggewerkt. Natuurlijk wordt bij alle apparatuur ook de bekabeling netjes weggewerkt.