Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Een limousine huren voor een heel speciaal iemand in Ede

Ik ging samen met een goede vriend van mij een limousine huren in de omgeving van Ede. Al voor een langere tijd heeft onze vriendin een grote wens: als een super ster door de straten rijden met een limousine. Toevallig gaat ze bijna trouwen en moeten we nog een vrijgezellenfeest organiseren. En wat is nou leuker om aan te komen in een knal roze limousine. Dit was het perfecte idee om de avond leuk in te luiden. Maar nu moesten we er ook nog eentje vinden.

Ergens een limousine huren voor een goede prijs in Ede

Het was nog een flinke klus om een roze limousine ergens te huren in Ede voor een goede prijs. We hadden al een aantal gevonden waar we eventueel eentje konden huren, maar of ze waren helemaal volgeboekt of ze vroegen een belachelijk prijs om mee te werken. Dat gingen wij natuurlijk ook niet doen, want wij willen ook nog wat budget overhouden voor het echte feest wat na de rit nog komt. Gelukkig hadden we na een tijdje een website gevonden die binnen ons budget was en we hebben direct contact opgezocht met hen of we voor die ene dag de limousine konden huren.  

De beste rit ooit

We hadden een goed gesprek via de telefoon en we konden eindelijk officieel zeggen dat we een roze limousine hadden geregeld. We hoefde alleen nog maar het adres te geven waar de chauffeur ons moest komen ophalen en waar heen te brengen. Dit ging allemaal soepel en onze goede vriendin had helemaal niets door. Ze was daarom erg verrast toen ze een roze limousine buiten zag staan. We gingen er allemaal in en toen kon het hard zingen en het grote feest beginnen. We hebben de tijd van ons leven gehad en het was echt een top avond.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de bepaalde wagens die u kunt huren bij De Limo Specialist? Of wat ze anders voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.delimospecialist.nl voor meer informatie.