Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

SEO bedrijf inschakelen

Heb je geen tijd om je website te optimaliseren voor zoekmachines, of weet je simpelweg niet hoe je dit doet? Dan kan een SEO bedrijf je hiermee helpen. Niet elk SEO bedrijf levert even goede kwaliteit, wees hier dus kritisch op. Als je kiest voor Proseo weet je in elk geval wél zeker dat de gewenste resultaten worden behaald. Onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat we precies weten welke manieren we in kunnen zetten voor jouw website. Zo komt deze hoger in de zoekresultaten van Google en word je beter gevonden door je doelgroep.

Proseo werkwijze

Bij Proseo gaan we ervan uit dat jij de specialist bent in jouw vakgebied. We maken daarom graag gebruik van jouw kennis bij het opzetten van een SEO strategie. We nemen je niet zomaar alle taken uit handen, maar gaan er juist van uit dat samenwerken toegevoegde waarde biedt. We analyseren je website en je doelgroep, onder andere met behulp van Google Analytics. We kijken wat er beter kan en op welke manier we dit kunnen bereiken. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op. Je kunt dit helemaal door ons laten uitvoeren, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde taken zelf uit te voeren. Die keuze laten we aan jou over.

Zoekwoorden analyse voor content optimalisatie

Een belangrijke factor om goed gevonden te kunnen worden in Google, is de content op je website. Hierin moeten de woorden en termen terugkomen waar jouw potentiële klanten op zoeken. Daarom is één van de eerste dingen die we doen het uitvoeren van een zoekwoorden analyse. We zien dan bijvoorbeeld met welke zoekwoorden jouw potentiële klanten bij de concurrent terecht komen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat deze woorden ook op jouw website voldoende terugkomen.

https://www.proseo.nl/