Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Psychische problemen laat u behandelen bij een deskundige psycholoog in Breda

Zit u momenteel niet zo lekker in uw vel? Dan is ondersteuning van een van specialist van harte welkom. Wilt u graag gebruikmaken van de diensten van een professionele psycholoog in Breda die u kan helpen met uw mentale problemen? Psychologiepraktijk Floor staat voor u klaar. Deze praktijk verzorgt therapie voor verschillende psychische stoornissen. Zij maken gebruik van diverse therapievormen. Tijdens een eerste intakegesprek leren zij u en uw klachten kennen, waarna zij een persoonlijk behandeltraject op maat samenstellen, uiteraard in overleg met u. De deskundige begeleiding van de psycholoog zorgt ervoor dat u actief met uw problemen aan de slag gaat en hier normaal gesproken snel van verlost raakt. Lees verder welke methoden zij zoal gebruiken!

Welke therapievorm is het meest geschikt voor u?

Psychologiepraktijk Floor biedt verschillende therapievormen aan. De ACT (acceptance and comittement therapy) is een veelgebruikte methode in deze praktijk. Hierbij wordt u geholpen om uw minder fijne gedachten en gevoelens te accepteren. Ook leert u welke leefregels u tot last en hoe u deze kunt loslaten, zodat u meer en meer ontspant. Vooral bij angststoornissen blijkt deze methode erg effectief te zijn. Acceptatie en loslaten leidt namelijk tot een vermindering van angst en dus tot rust in uw hoofd. Ook schematherapie helpt vaak om de kern van uw problemen op te sporen, daar u patronen in uw gedrag leert herkennen. Wanneer u de valkuilen in uw patroon ontdekt, kunt u eenvoudig op zoek naar manieren om deze te omzeilen.

Meld uzelf aan

Omdat iedereen anders is, zorgt deze psycholoog in Breda ervoor dat iedereen een behandeling krijgt die bij hem of haar past. Heeft u interesse in de diensten van Psychologiepraktijk Floor? Meld uzelf dan online aan voor een afspraak of bel naar de praktijk. Dit biedt u ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de therapie die zij aanbieden. Maak gebruik van de kennis van deze psycholoog in Breda en verlos uzelf van uw mentale problemen!