Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Pruiken zijn er voor iedere wens en eis

Het uitzoeken van pruiken die aansluiten bij jouw wensen en eisen kan soms een hele opgave zijn. De keuze voor het dragen van een pruik hangt af van de hoeveelheid haar die je hebt en hoe jij je hierbij voelt. Na het ondergaan van bijvoorbeeld een chemokuur is de kans aanwezig dat je jouw haren verliest. Als je een langdurig traject ingaat en toch wilt kunnen genieten van een volle bos haar, is een pruik daarom de geschikte oplossing voor je. Een pruik van echt of synthetisch haar kan tegenwoordig zodanig gemaakt worden, dat het onmogelijk is voor een buitenstaander om te zien dat er een pruik gedragen wordt.

De voordelen van pruiken met echt haar

Bij de aanschaf van pruiken kun je kiezen tussen een pruik van echt haar of een van synthetisch haar. Een pruik die gemaakt is van echt haar is bijvoorbeeld geschikt om mee te slapen en te zwemmen. Bij het kiezen van een pruik moet er vooral naar de algemene dagelijkse levensomstandigheden gekeken worden. Hoe actief ben je? Is er bij het ondergaan van je chemokuur sprake van een overbruggingsperiode door tijdelijk haarverlies? De Haarstichting geeft je hierover graag een persoonlijk advies. Met de ondersteuning van deze professionele organisatie weet je zeker dat je de juiste pruik kiest voor jouw levensstijl. Zo ben je verzekerd van de perfecte pruik voor jou!

Laat je adviseren door een haarprofessional

Doordat het door grote vraag steeds moeilijker wordt om echt haar te verkrijgen, dien je goed uit te zoeken of je een pruik van echt of synthetisch haar wilt. Voor het kiezen van een geschikte pruik kun je dus het beste een professional raadplegen. De Haarstichting is dé expert op het gebied van pruiken en haarproblemen. Zij kunnen je alles vertellen over verschillende soorten pruiken en kunnen je de beste plekken aanraden waar je deze aanschaft.