Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Wat zijn de beste alternatieven van een echte kerstboom?

Elk jaar een kerstboom uitzoeken, opzetten en versieren is altijd weer een hele klus. Sommige mensen houden ervan en vinden het helemaal gezellig om te doen, maar sommige mensen kijken er ook echt tegen op. Voor die mensen zijn er natuurlijk allemaal alternatieven bedacht. In deze blog ga ik het hebben over een van deze alternatieven, namelijk: pop up kerstbomen. 

 

Wat zijn pop-up kerstbomen?

Pop up kerstbomen zijn simpelweg kerstbomen die al kant en klaar zijn. Pop-up kerstbomen kan je dus kopen in de winkel of online, zonder er daarna enkele moeite voor te doen. De kerstboom is namelijk al versierd met kerstlampjes en met allerlei andere kerstverlichtingen en versieringen. Zo hoef je de kerstboom letterlijk alleen uit de doos te halen en hij staat al klaar. Bij sommige pop-up kerstbomen is de achterkant van de kerstboom plat. Zo kan je hem tegen de muur aanzetten, zonder dat je ziet dat de andere helft van de kerstboom mist. Dit doen zij vaak, zodat de kerstboom nog lichter is en nog makkelijker in gebruik is.

 

Hoe werkt een pop up kerstboom

Zoals boven al vermeld, is het gebruiken van een pop-up kerstboom binnen enkele minuten geregeld. Je kiest natuurlijk als allereerst een pop up kerstboom uit die je mooi vindt. Vervolgens zet je het standaard in elkaar die je erbij krijgt. Daarna moet je de bovenkant van het product vestigen aan het standaard, zodat de kerstboom extra stabiel en stevig staat. En als laatste is het erg belangrijk dat de kerstboom op een goede locatie staat. Zet de kerstboom bijvoorbeeld bij een stopcontact, zodat het aansluitsnoer makkelijk aan te sluiten is.

 

 

Waarom een pop-up kerstboom?

Waarom zou je nou voor een pop up kerstboom kiezen, denk je wellicht. Er zijn namelijk tientallen andere alternatieven. Een van de redenen waarom je juist voor een pop-up kerstboom moet kiezen is dat het een stuk veiliger is. Je huis ligt bijvoorbeeld niet onder tientallen dennennaalden en zo kunnen kinderen en/of dieren het ook niet opeten. Daarnaast is een pop-up kerstboom uiteindelijk goedkoper. Het is namelijk even een ‘investering’ in het begin, maar uiteindelijk kom je voordeliger uit. Je hoeft bijvoorbeeld ook niet allemaal kerstverlichtingen en kerstversieringen erbij te kopen.