Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Een heerlijke warmte

Het energieverbruik terugdringen

We doen er tegenwoordig alles aan om het energieverbruik terug te dringen. U wilt in uw woning een gezellige warmte hebben. Dat kunt u bereiken door gebruik te maken van een houtkachel die op pellets gestookt wordt. Een haardvuur zorgt voor een gezellige sfeer. Ook werd er een lange periode een moederhaard gebruikt om de woning te verwarmen. Een moederhaard verwarmt geen water en daarom heeft u daarbij een boiler nodig. Omdat deze combinatie niet ideaal is, wordt er tegenwoordig vooral gebruik gemaakt van een pelletkachel Limburg CV moederhaard.

De pelletkachel cv-moederhaard

Door een pelletkachel cv-moederhaard toe te passen, kunt u gebruik maken van een verwarmingstoestel die het hele huis verwarmd, zonder dat er gas wordt verbruikt. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. U kunt tijdens de wintermaanden heerlijk met het gezin bij de pelletkachel zitten en genieten van de heerlijke warmte. Intussen zal de pelletkachel Limburg het hele huis verwarmen.

Geen hoge energierekening

Wanneer u geen zin heeft in een hoge energierekening, dan is een pelletkachel Limburg moederhaard voor u de oplossing. Bij het gebruik van een pelletkachel moederhaard is een cv-installatie overbodig. Een pelletkachel Limburg maakt voor de brandstof gebruik van pellets. Pellets bestaan uit hout of houtafval (zoals zaagsel), die in de vorm van staafjes zijn samengeperst. Hij is energiezuiniger en goedkoper, dan een andere houtkachel die met houtblokken gestookt wordt.

Een pelletkachel die het hele huis verwarmd

Door het gebruik van een pelletkachel, die gelijktijdig meerdere ruimtes verwarmd, kunt u er een kiezen met kanalisatie. U kunt gebruik maken van een pelletkachel die door aangesloten kanalen het hele huis wordt verwarmd. Het is wel belangrijk dat u de pelletkachel goed laat aansluiten door de vakman. U wilt wel uw woning met warme lucht verwarmen, maar geen last hebben van de verbrandingsgassen en rook. Het geheel moet veilig worden aangesloten. Door vooraf goed na te denken wat de beste verwarming voor u is, kunt u veel geld verdienen.

Voor meer info : https://allesvoorwarmte.nl/