Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Industriële tafels

De industriële interieurstijl is niet meer weg te denken uit de woonbladen. Veel mensen vallen voor industriële meubels vanwege de authentieke details en de unieke sfeer. De industriële stijl is modern, maar dan met een rauw randje. Het is juist het contrast tussen de moderne uitstraling en de rauwheid wat de industriële stijl zo’n sterke sfeer geeft.

Waaraan herken je de industriële stijl

De industriële stijl doet, hoe kan het ook anders, denken aan oude fabrieken. Denk aan bakstenenmuren en zichtbare elementen zoals steunbalken. Grijs, wit en andere universele kleuren zijn toonaangevend binnen deze stijl. Maar je hoeft geen oud fabriekspand, pakhuis of loft te hebben om de industriële stijl tot zijn recht te laten komen. Met een paar mooie industriële meubels bouw je gewoon je eigen minimalistisch-industriële stijl.

Industriële tafels onmisbaar stijlicoon

De industriële tafels van Tafels99 zijn een perfect beginpunt voor je industriële interieur. Onze industriële tafels zijn stevig en hebben een stoere look. Door zoveel mogelijk te werken met gerecycled materiaal , en dit een beetje op te schuren, geven we je tafel een beetje een verweerde uitstraling.

Wanneer je kiest voor de industriële tafels van Tafels99 kies je voor een tafel met een mooi verweerd eiken tafelblad. Door de donkere kleur van het eikenhout past een dergelijke tafel perfect binnen het industriële ontwerp. Het heeft het rauwe randje van de industriële stijl, terwijl de zichtbare nervenstructuur je tafel een natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. Klanten combineren het eikenhouten tafelblad vaak met een metalen onderstel (hoewel hout ook mogelijk is) dat eventueelgepoedercoat kan worden.

Industriële tafels voor elke smaak

We zullen niet de enige meubelwinkel zijn die belooft tafels te hebben voor elke smaak. Toch durven we de stelling aan dat we een van de weinigen zijn die dit waar maken. Bij ons wordt je namelijk niet beperkt door het aanbod in onze webshop. Omdat wij alle industriële tafels zelf bouwen, in onze eigen meubelmakerij, kun je bij ons namelijk industriële tafels op maat laten maken. In elke vorm, (bijna) elke maat en in elke kleur. Kom eens langs in onze webshop (het kan weer!) en bespreek de mogelijkheden met onze verkoopadviseur.

Wie weet zit je binnen enkele weken te eten aan een industriële tafel waarvan er maar ééntje op de wereld is!