Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Ultiem zomergevoel: waterpret

Heerlijk genieten van een warme zomerdag, wat is er dan lekkerder voor de kinderen dan spelen met verkoelend water. Waterpret is er voor alle leeftijden, van lekker spetteren tot een verfrissende duik in het zwembad. Deze zomer extra genieten van het zomergevoel en water? We geven je graag een paar tips voor extra veel plezier.

Altijd goed: een Intex zwembad Bij waterpret denk je waarschijnlijk al snel aan een zwembad. Die mag dan zeker ook niet ontbreken in dit lijstje. Een zwembad scoort altijd! Zeker wanneer je kiest voor een Intex zwembad. Deze staan bekend om haar uren speelplezier en top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De baden zijn verkrijgbaar in zowel opzet- als opblaas varianten. Kortom: ook voor jouw tuin en gezinssamenstelling is er een Intex zwembad te vinden dat bij jou past.

Voor de kleintjes: waterspeelcenter Misschien is een heel zwembad nog een stap te ver voor jouw (klein)kinderen. In dat geval biedt een waterspeelcentrum uitkomst. De vele speelelementen en het veilige laagje water zorgen voor uren speelplezier. Denk bijvoorbeeld aan een speels bad met een glijbaan en een watersproeier die je aan kunt sluiten op de tuinslang. Niet zo gek dat een play center bij veel kleintjes een ware hit is!

Dobberen met vrolijk waterspeelgoed

Al dat spelen en zwemmen maakt moe, hoog tijd om lekker rond te dobberen op het koele water! Kies je favoriete fun float en laat het relaxen beginnen. Ze zijn er in alle soorten en maten: van opblaas mopshond, flamingo of unicorn tot pizza’s en donuts. De keuze is reuze, er zit er dus vast wel eentje bij waarop jij je helemaal thuis voelt. Waarmee ga jij deze zomer de blits maken?

Wie is het snelst?

Soms heb je geen heel zwembad of een hele stellage nodig om de grootste waterpret te hebben. De waterspeelbaan is dit seizoen helemaal terug! Omdat de baan ook makkelijker op te zetten is dan een heel zwembad dat je moet vullen, zijn ze ook ideaal om mee te nemen naar een vakantiehuisje of voor bijvoorbeeld bij opa en oma. Neem bijvoorbeeld onze Aquaflow waterbaan. Deze bestaat niet alleen uit veel verschillende elementen, maar is ook verkrijgbaar in verschillende  formaten. Zo is er een variant voor iedere leeftijd. Fijne zomer!