Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Nooit meer slecht slapen met de boxsprings van Schramm

Uw dagelijkse activiteiten doet u veel beter in een uitgeruste staat. Het slaapcomfort en de manier waarop u in bed ligt, hebben hier veel invloed op. Daarom is het van belang om in een goed bed te slapen. Bedden die een optimale nachtrust bieden, vindt u bij Bergers Interieurs in Berkel en Rodenrijs. Deze interieurzaak is een officiële partner van het merk Schramm, een vooraanstaande producent van bedden van topkwaliteit. Het maakt niet uit of u gevoelig bent voor een ongemakkelijke houding tijdens uw slaap, Schramm bedden zijn de ultieme uitkomst voor iedereen die wakker aan zijn of haar dag wil beginnen.

Een natuurlijke slaaphouding in een bed van topkwaliteit

Het is lastig om controle te hebben over uw slaaphouding. De ene persoon ligt van nature op een gezonde manier, terwijl de andere al snel in een verkeerde lighouding terechtkomt. Een Schramm bed zorgt ervoor dat u altijd comfortabel ligt. U voelt zich snel fitter en u heeft aanzienlijk minder last van uw nek, rug en schouders. Dit komt door de optimale ondersteuning van deze lichaamsdelen, wat het zogenaamde twee-matrassen-systeem mogelijk maakt. Wanneer u nog niet overtuigd bent door het uitstekende slaapcomfort dat Schramm biedt, bent u dat vast wel door de prachtige designs van hun boxsprings. Het is immers belangrijk dat een nieuw bed goed bij uw slaapkamerinterieur past. In de showroom van Bergers Interieurs ontdekt u hoe u uw slaapkamer een bijzondere metamorfose kunt geven.

Al jaren een trotse partner

Al maar liefst 85 jaar specialiseert Schramm zich in het ontwikkelen van kwalitatieve boxsprings met originele designs. Bergers Interieurs mag zich al meer dan 30 jaar trotse partner van dit merk noemen. Dit betekent dat u hier altijd terechtkunt voor een compleet advies bij de keuze van uw nieuwe bed. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de bedden zelf te testen in de showroom. In de stalenkamer maakt u met de specialisten een keuze voor de uitstraling van het bed. Zo gaat u met een zeker gevoel de nachten tegemoet!

https://bergers.nl/