Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Kom langs voor een rondleiding bij Road2School kinderopvang Den Haag

Kinderopvang Den Haag met een veilige, warme sfeer

Voor kinderen is een veilige basis belangrijk. Zoekt u een vertrouwde kinderopvang in Den Haag, kom dan een keer langs voor een rondleiding bij Road2School. Dit kinderopvangcentrum heeft een kinderdagverblijf en daarnaast een buitenschoolse opvang voor kinderen tot dertien jaar. De goed opgeleide pedagogisch medewerkers stimuleren de kinderen in hun ontwikkeling, zodat ze elke dag veel nieuwe vaardigheden leren en enorm groeien.

Crèche in Den Haag waar elk kind zich welkom voelt

Boekjes lezen, creatieve opdrachten, kringactiviteiten, samen zingen. Door al deze activiteiten hebben de kinderen een leuke dag en leren ze spelenderwijs. De kinderen leren op het kinderdagverblijf veel voorschoolse vaardigheden en worden zo uitstekend voorbereid op de basisschool. Ook als uw kind extra aandacht kan gebruiken, dan is het van harte welkom op de kinderopvang Den Haag van Road2School. De pedagogisch medewerkers hebben dankzij hun opleiding en begeleiding de vaardigheden om kinderen extra hulp te bieden.

De juiste aandacht voor uw kind bij Road2School

De crèche en het kinderdagverblijf van Road2School zijn gevestigd op een fijne locatie aan de Van Swindenstraat 10a in Den Haag. Op de kleine groepen is veel begeleiding, zodat er oog is voor elk kind. Elk kind is uniek en verdient veel aandacht, zodat het zich thuis voelt en vertrouwen heeft in andere mensen. Als uw kind ontspannen is, zal ook het zelfvertrouwen groeien. Uw zoon of dochter kan hierdoor sneller nieuwe dingen leren.

Het team van Road2School kinderopvang in Den Haag doet het werk met plezier en passie voor het vak. Het belangrijkste doel is dat de kinderen tevreden en blij aan het eind van de dag weer naar huis gaan. Activiteiten als spelletjes, cognitieve opdrachten en opdrachten voor de taalvaardigheid zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Dankzij de huiselijke sfeer en de mogelijkheid om veel te spelen en leren, leggen kinderen een goede basis voor hun toekomst!

Voor meer info : https://www.road2school.nl/