Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Maak je kerst leuker met een vlaggenmast kerstboom

Met de donkere decembermaand in het vooruitzicht, verlangen vele mensen naar gezelligheid, licht en warmte. De daglichtperiode is kort en daarmee is het de perfecte tijd om je huis of tuin te versieren met kerstverlichting. Want wat is er nou gezelliger dan s’ ochtends vertrekken met gezellige lichtjes om je heen, en s’ avonds weer thuis te komen in dezelfde gezellige kerstsfeer. De meeste mensen vertrekken immers in het donker en komen ook in het donker weer thuis. Gelukkig is deze periode heel wat leuker te maken door bijvoorbeeld een vlaggenmast kerstboom aan te schaffen. Want een kerstboom met lichtjes in je eigen tuin, wie wil dat nou niet?

Vlaggenmast kerstboom als alternatief

Omdat niet iedereen over evenveel woonruimte beschikt, kan het voor sommige mensen best lastig zijn om elk jaar weer een plekje in huis te vinden voor de kerstboom. Wanneer je geen zin hebt om je interieur daarvoor te veranderen, of wanneer de kerstboom teveel in de weg staat, dan is een vlaggenmast kerstboom een prima alternatief. Ook wanneer je geen tuin hebt, of niet in het bezit bent van een vlaggenmast, kan je kiezen voor een kleinere uitvoering voor op je balkon of terras. Deze uitvoeringen worden gemaakt op een paal, waarmee je deze kan neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast kan niet alleen jij, maar ook vrienden, buren en voorbijgangers genieten van de verlichting, waarmee je zeker complimenten tegemoet kan zien. De vlaggenmast kerstbomen zijn bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden, waardoor je ook zorgeloos van je verlichting kan genieten wanneer het regent, sneeuwt of wat harder waait. Ten slotte zullen mensen die allergisch zijn voor dennennaalden blij zijn met dit gezellige alternatief, waardoor ze niet hoeven te vrezen voor vervelende klachten tijdens de decembermaand.

Waarom kiezen voor een vlaggenmast kerstboom

In vergelijking met een gewone kerstboom zijn er een aantal voordelen te noemen wanneer je kiest voor een vlaggenmast kerstboom. De aanschaf van een vlaggenmast kerstboom is duurder dan een gewone kerstboom, maar dan heb je wel een aankoop te pakken waar je jarenlang profijt van hebt. Op de langere termijn zal deze investering voordeliger zijn voor je portemonnee, onder andere omdat er wordt bespaard op kerstballen, hangers en andere accessoires voor de kerstboom. Daarnaast is het gebruik van een vlaggenmast kerstboom op twee manieren milieuvriendelijk. Ten eerste hoef je niet elk jaar een dennenboom te laten kappen en vervoeren, en ten tweede zorgt de LED verlichting voor een laag energieverbruik, waarmee ook geld bespaard wordt op de energierekening. De verlichting kan na gebruik op een gemakkelijke manier worden opgeborgen en autoritjes voor het vervoer van nieuwe en gebruikte kerstbomen is daarmee voorgoed verleden tijd. Ook zal er minder inspanning benodigd zijn wanneer je kiest voor een vlaggenmast kerstboom. Een gewone kerstboom uitzoeken en optuigen is een tijdrovende klus die soms wel een hele dag in beslag kan nemen. Een vlaggenmast kerstboom kan gemakkelijk gehesen worden en is slechts een kleine klus vergeleken met het optuigen van een kerstboom. Bovendien zal je geen last hebben van kapot gevallen kerstballen of dennennaalden op de vloer. Van deze irritaties is geen sprake wanneer je kiest voor een vlaggenmast kerstboom. Ten slotte kan je ook kiezen voor een vlaggenmast kerstboom, wanneer je één of meerdere huisdieren hebt en wil voorkomen dat er kerstballen sneuvelen. Zeker mensen die katten hebben rondlopen zullen eerder kiezen voor een alternatieve kerstversiering die wat beter tegen een stootje kan. Een vlaggenmast kerstboom is dan een goede keuze.

Vlaggenmast kerstboom bestellen

Wil jij dit jaar ook goed opvallen met je kerstverlichting? Een vlaggenmast kerstboom kan je eenvoudig bestellen op Kerstverlichtingbuiten.com. Bij aankoop ben je verzekerd van drie jaar garantie en heb je bovendien recht op gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Een vlaggenmast kerstboom is overigens ook zeer geschikt voor bedrijven, winkelstraten en sportclubs. Immers, waar gezelligheid te vinden is zullen ook mensen zijn. Jouw bedrijf, winkel of club zal met de vlaggenmast kerstboom goed opvallen en bovendien voor meer klanten zorgen. Met de verlichting maak je een gezellige reclame tijdens de donkere dagen en zullen klanten jouw versiering zeker op prijs stellen. Ook op sportclubs zal het gezellig zijn met een vlaggenmast kerstboom op het park. Sporten in de kerstsfeer is altijd leuk, zeker wanneer het koud en donker is.

De voordelen van LED verlichting

Alle vlaggenmast kerstbomen zijn gemaakt van LED verlichting. LED verlichting brengt een aantal voordelen met zich mee, waarmee het plezier en gebruiksgemak van je product worden verhoogd. Ten eerste verbruikt LED verlichting minder stroom dan andere soorten verlichting, waardoor je je verlichting langer kan laten branden zonder je zorgen te hoeven maken over hoge verbruikskosten na afloop van de feestdagen. Daarnaast wordt de veiligheid van LED verlichting gegarandeerd doordat de lampjes niet heet zullen worden. Hierdoor is de kans op brand erg klein en kan je gerust je verlichting laten branden wanneer je even niet in de buurt bent. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over verbranding van je huid wanneer je een lampje per ongeluk vastpakt. Zeker voor mensen met jonge kinderen zal dat een veilig gevoel geven. LED verlichting is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het een lange levensduur heeft en tegen een stootje kan. Eventuele trillingen of schokken zullen goed opgevangen worden waardoor je niet hoeft te vrezen voor lampjes die kapot kunnen gaan. Ten slotte is LED verlichting beschikbaar in vele warme kleuren, waardoor er voor iedereen wel een geschikte keuze tussen zit.

Ken jij deze 7 Guinness World kerstrecords al?