Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Het gemak van een beursstand huren

Een bedrijf dat deelneemt aan een vakbeurs heeft een beursstand nodig. Die stand heeft meerdere functies en daarom is een beursstand huren in elk geval bij de eerste beursdeelname een goed idee. Je kunt dan een indruk krijgen van de manier waarop een beursstand wordt gebruikt. De te onderscheiden functies zijn dat een beursstand ruimte moet bieden voor het voeren van gesprekken met potentiële klanten, of om demonstraties te geven. Een beursstand moet ook ruimte hebben om promotiemateriaal te herbergen. De belangrijkste reden voor een beursstand huren is echter het design.

Visitekaartje van het bedrijf

Een beursstand huren bij Isyfair betekent dat er keus is uit een zeer groot aantal designs en afmetingen. Op de website van het bedrijf worden honderden foto’s getoond van beursstands die het bedrijf in de afgelopen jaren heeft gemaakt. Daar is te zien dat naast de constructie van de beursstand ook veel aandacht wordt besteed aan de inrichting. In overleg met de opdrachtgever wordt het grafisch ontwerp gemaakt. Bij een beursstand huren krijg je dus een product dat volledig is ingericht, compleet met verlichting, meubilair, presentatiemiddelen, en dergelijke. Je krijgt dus een compleet en net product dat goed dienst kan doen als visitekaartje van het bedrijf.

Beursstand huren als project

Bij Isyfair wordt een beursstand huren benaderd als een project. De beursstand wordt stap voor stap voorbereid. De laatste stappen in het project zijn, dat de beursstand naar de beursvloer wordt gebracht. De standbouwers van Isyfair hebben daar veel ervaring mee. Zij kennen alle locaties in Europa waar beurzen worden georganiseerd en weten welke routes ze het beste kunnen gebruiken. Ondanks de drukte in de dagen voorafgaand aan een vakbeurs, lukt het Isyfair altijd om de beursstand ruim voor aanvang van de beurs compleet en netjes op te leveren.