Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Een oldtimer trouwauto huren op de mooiste dag van je leven

Of je nu een romantische, ludieke, alternatieve, hippe of juist traditionele bruiloft wilt: een oldtimer trouwauto maakt de mooiste dag van je leven compleet. De auto maakt immers een belangrijk deel uit van je trouwdag. Behalve dat hij belangrijk is als decor op je trouwfoto’s, geef je met de keuze van een trouwauto ook een statement af dat past in de stijl van de mooiste dag van je leven.

Allerlei oldtimer trouwauto’s

We spreken van een oldtimer als een auto ouder is dan 30 jaar. Trouwauto oldtimers kun je in veel verschillende merken huren en binnen die categorie zijn ook weer verschillende stijlen te kiezen. Wordt het een Citroën 2CV of misschien toch met z’n allen in een Engelse dubbeldekker bus? Voor wie zijn trouwdag een thema meegeeft, bijvoorbeeld The Seventies, kan bijvoorbeeld kiezen in verschillende typen Ford Mustang. Of wil je het in British Style, dan is een Austin Healey of een Rolls-Royce een prachtige keuze. En vergeet ook niet de succesnummers van Volkswagen. Denk aan een spijlbus, Camper en natuurlijk de Kever, al dan niet als cabrio.

Voor iedere oldtimer smaak een trouwauto

Zoveel smaken, zoveel stijlen. Aan vrijwel iedere wens is te voldoen, van klassiek naar ludiek en alles wat daar tussenin zit. Een oldtimer trouwauto maakt de mooiste dag van je leven compleet. Het hangt van het model auto af of je als bruidspaar een chauffeur wilt die in de auto rijdt of dat je hem zelf wilt besturen. Een ding is zeker: welke oldtimer trouwauto je ook kiest, je maakt op iedere locatie de meest geweldige binnenkomst. Weet je al wat jullie willen qua stijl, merk en kleur van de trouwauto? Dan heb je een belangrijke keuze gemaakt. Huur de trouwauto oldtimer en laat hem deel uitmaken van je meest onvergetelijke dag.