Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

10 ft Containers eenvoudig zelf installeren.

10ft containers voor iedere toepassing

De 10ft containers die wij leveren zijn allemaal voorzien van één jaar anti roest garantie dat wij kunnen aanbieden. Dit houdt in dat u minstens één jaar roestvrij gebruik kan maken van de 10ft container. De 10ft container kan in alle gevallen gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor opslag, maar het kan ook als een tuinschuur gediend worden. De staaldikte van de 10ft container is ongeveer één millimeter. De 10ft container wordt geleverd met twee sloten die beide twee slagen hebben, zodat uw 10ft container altijd en overal optimaal is beveiligd. Zo kunt u de 10ft ook bijvoorbeeld plaatsen in de voortaan. De 10ft containers die wij aanbieden hebben een dubbele deur aan de korte zijde, maar we bieden ook 10ft containers aan die een enkele deur aan de korte zijde hebben. Dus is het mogelijk van deze opties gebruik te maken, afhankelijk van uw situatie.

De veelzijdigheid van een 10ft container

De 10ft container heeft een OSB spaanplaat vloer en daarnaast heeft de vloer van de 10ft container een draagvermogen van vijfhonderd kilo gram per vierkante meter. Een 10ft container kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden en is geschikt voor de grootste behoefte van opslag. Zo kan een 10ft container worden gebruikt voor de inboedel opslag, als opslag box en als self storage. De 10ft container kan daarnaast zowel als een tuinhuis voor een particulier dienen als opslagruimte voor een groot bedrijventerrein of een bedrijf. De 10ft container kan zeer gemakkelijk dienen als een opslag, opslagloods en zijn in ieder formaat beschikbaar, zelfs in zeer grote maten. Daarnaast kunnen de 10ft containers ook gemakkelijk worden gebruikt in de bouw als een opslagplaats voor gereedschap of andere materiaal.

De voordelen van een 10ft container

Het grote voordeel van de 10ft container is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit komt door de unieke constructie van de 10ft container. De container kan namelijk naar wens gekoppeld worden. De 10ft containers die wij leveren kan zeer gemakkelijk worden op- en afgebouwd. Dit is mogelijk door het unieke demontabele systeem van 10ft container. Dit houdt in dat de 10ft container gemakkelijk gemonteerd kan worden en gekoppeld kan worden naar wens. Wilt u een ander formaat 10ft container maken? Dan is dit in de meeste gevallen mogelijk. Dit zorgt er ook voor dat de 10ft container geschikt is voor de meeste gevallen. Is er bijvoorbeeld een hoek in de tuin waar de 10ft container omheen moet komen te staan dan kan deze container hier gewoon geplaatst worden in een hoek.

10ft container in kleur

Verder zijn alle demontabele opslagcontainers van Zelfbouwcontainer beschikbaar in alle RAL classic kleuren, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte 10ft container in de RAL kleur 9005, of voor een antraciet gekleurde container in de kleur RAL 7016. Hierdoor is het mogelijk de 10ft container in een kleur te laten leveren die past bij jouw tuin of terras. Ook is het mogelijk de 10ft container te laten leveren in een bedrijfskleur of de kleur van het bedrijfspand. Wat er verder nog mogelijk is dat de verschillende panelen een andere kleur kunnen krijgen. Bijvoorbeeld een 10ft container met een zwart RAL 9005 dak en groene zijwanden in de kleur RAL 6005.

Voor meer info :