Heel Nederlands
Image default
Entertainment

Vrijgezellenfeest Volendam, er is geen betere plaats denkbaar

Als je gaat trouwen en je hebt een leuke vriendengroep dan kun je er vergif op innemen dat er een vrijgezellenfeest voor je georganiseerd wordt. Het is je laatste uitje als vrijgezel en vaak wordt er een heel spektakel van gemaakt. Een vrijgezellenfeest Volendam geldt als het ultieme vrijgezellenfeest, want er lijkt geen betere plaats denkbaar dan het vissersdorp aan het IJsselmeer.

In Volendam kan tijdens het vrijgezellenfeest Volendam veel, zo niet alles

Vrijgezellenfeest Volendam staat voor sfeer, gezelligheid, mooie plaatjes en veel mogelijkheden. Niet voor niets is vrijgezellenfeest Volendam iets waar veel mensen aan denken als er iets voor de aanstaande bruid of bruidegom georganiseerd moet worden. In Volendam kun je allerlei activiteiten combineren en weet je zeker dat er aan drankjes aan De Dijk nooit gebrek is. In Volendam kan veel, zo niet alles en gezellig is het er altijd, zeker op de meest gezellige en meest populaire dijk van ons land.

De kans is groot dat je zomaar een bekende Nederlander tegen het lijf loopt

Mooi Volendam, prachtig gelegen aan het IJsselmeer met die fraaie oude huisjes en de talloze horecagelegenheden. Het is de Dijk, de toeristen die je hier treft en dat uit alle continenten van de wereld. Je kunt in Volendam een bezoek aan een museum combineren met het drinken van een flinke borrel, om maar iets te noemen. In Volendam loop je bovendien de kans om nog eens een bekende Nederlander tegen het lijf te lopen. Want veel van de bekende Nederlanders uit Volendam zijn er altijd blijven wonen. Sterallures hebben ze nooit en dus zit je zomaar op het terras naast zanger Jan Smit. Misschien wil hij wel een duet zingen met de aanstaande bruid of bruidegom. Vragen staat natuurlijk altijd vrij!

Je ontkomt niet aan de verkleedpartij en de typische foto in klederdracht

Maar geen vrijgezellenfeest in Volendam is compleet zonder de bekende verkleedpartij. De aanstaande bruid en bruidegom leg je natuurlijk in het kader van vrijgezellenfeest Volendam eerst vast in de kenmerkende Volendamse klederdracht. Het leukste is om dit samen met heel de groep te doen. De klederdracht is er in vele maten en binnen een half uur zijn de foto’s gemaakt. Iedereen die naar Volendam gaat moet eigenlijk zo’n foto gemaakt hebben. Dat geldt dus zeker ook als vrijgezellenfeest Volendam op het programma staat.

Meezingen met BZN, The Cats en Jan Smit

Na de klederdracht sessie houd je het nog even serieus en verdiep jij je tijdens het feest in Volendam in de geschiedenis van de Palingsound. Opvallend genoeg heeft Volendam ontzettend veel succesvolle zangers en bands opgeleverd. Tijdens vrijgezellenfeest Volendam bezoek je het Palingsound Museum en zing je mee met de klassiekers van BZN, Nick en Simon, The Cats en Jan Smit. Na afloop leg je een bodem en eet je een visje.

Bezoek de beroemdste dijk van Nederland en geniet met volle teugen

Vrijgezellenfeest Volendam is echter toch niet compleet zonder een bezoek aan de beroemdste dijk van ons land. Daar waar je talloze horecagelegenheden vindt en waar ter gelegenheid van de laatste dag als vrij man of vrouw een stevige borrel gedronken kan worden. Het is verstandig om als jij je vrijgezellenfeest in Volendam viert te zorgen dat je ook overnacht in het vissersdorp. De Dijk is namelijk zo gezellig, dat terugrijden vaak geen optie meer is. Neem een hotel en ga de volgende dag naar huis. Is wel zo veilig en zo kun je het feest in Volendam zo bont maken als je zelf wilt. Boek dan direct een avond uit via Rent-event.nl!