Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Deskundige makelaar in Voorburg

Huis gevonden dankzij makelaar in Voorburg

Vandaag de dag is het kopen van een huis onwijs lastig. Mijn partner en ik hebben ontzettend veel gedaan om ons droomhuis In Voorburg voor een goede prijs aan te schaffen, maar we hadden weinig succes. We werden continu overboden of kwamen met ons bod nog geeneens in de buurt van het bod dat de concurrentie deed.

Een aantal keer per dag Funda controleren, briefjes in de bus doen bij huizen die ons aanspraken en rondvragen in onze directe omgeving, leverde niks op. Om die reden besloten we een makelaar in Voorburg in te schakelen, in de hoop op meer succes. We kwamen terecht bij Expat Residence. Een makelaarskantoor met vele jaren ervaring dat ons volledig ontzorgd heeft gedurende het proces.

Volledig naar wens

Voorafgaand aan het bezichtigingen van woningen, vond er een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek lichtten we onze woonwensen verder toe en vertelde de makelaar in Voorburg wat hij exact voor ons kon betekenen tijdens de zoektocht naar ons droomhuis. Nadat we onze wensen kenbaar maakten, nam de makelaar contact op met andere makelaars die in de regio Voorburg werkzaam zijn. Op die manier wist hij precies welke woningen op de markt zouden komen.

Ideaal, zo waren we de concurrentie meteen een stapje voor. Een aantal bezichtigingen en onderhandelingen verder was het dan raak: ons bod was geaccepteerd. We hebben ons droomhuis ein-de-lijk gekocht.

Complete ontzorging

Wat wij zo fijn vonden aan de samenwerking met een makelaar in Voorburg van Expat Residence? Dat we volledig ontzorgd zijn. Echt zo fijn! Het enige wat we gedaan hebben is aangeven of we het huis wilden bezichtigen én wanneer we daar de tijd voor hadden. Ook toen we een bod wilden uitbrengen op het huis waar we inmiddels in wonen, hadden we daar geen omkijken naar. Wij gaven ons uiterste bod door, de makelaar regelde de onderhandelingen. Heel prettig. Op zoek naar een makelaar in Voorburg die passende hulp biedt tijdens de huur, verhuur, verkoop of aankoop van een huis in deze regio? Dan kan ik de makelaars en de huur makelaar in Den Haag van Expat Residence meer dan aanraden.

Voor meer info : https://www.expatresidence.nl/

Gerelateerde artikelen

Stukadoor van Stukadoors-hanssen.be

De mooiste poorten voor uw oprit

Elektricien Helmond wilt alles doen om jou te helpen