Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

De Routes van Eventophetwater

Routes van Eventophetwater

De verwachting is dat we in het najaar van 2021 weer mogen varen en zijn wij Event op het Water natuurlijk weer van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en wij zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door alles van binnen te schilderen en hebben de schepen veel onderhoud gehad. Dus als wij straks weer mogen varen dan zijn alle schepen weer helemaal in orde.

Omdat wij varen door heel Nederland en door heel Nederland verschillende boten tot onze beschikking hebben is het zo dat wij verschillende routes hebben die wij varen met onze passagiers.

Amsterdam

In Amsterdam varen wij bijvoorbeeld over het IJ van Amsterdam langs de passenger terminal Amsterdam richting de oranje sluis op weg naar het IJsselmeer voor veel water en groen is waar u met uw gezelschap kunt genieten van het prachtige uitzicht en kunt genieten wat voor mooie verborgen natuurlijk in Nederland heeft. Wat te denken van de Markerwadden bijvoorbeeld. Ook voor de Partyboot in Amsterdam zit u bij ons goed.

Rotterdam

In Rotterdam kunt u opstappen bij de Boompjeskade en zullen wij als alle passagiers aan boord zijn vertrekken richting de Botlek. Tijdens de tocht onderweg naar de Botlek zul je kunnen genieten en zal onze schipper u meenemen in alles wat u kunt ziens vanaf het water. Hoe mooi is het om de haven van Rotterdam van dichtbij te zien en van een unieke locatie namelijk het water. 

Wij hebben verschillende schepen beschikbaar in Nederland met een tal van mogelijkheden tot wel 700 gasten! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijke BBQ of een gezellige bingo. Onze schepen zijn geschikt voor al deze gelegenheden zeer geschikt voor u en uw gezelschap. U komt aan boord in een mooie ruimte met een bar en grote ramen.

Voor meer info : http://eventophetwater.nl