Heel Nederlands
Image default
Zakelijk

Hier let je op bij het kiezen van een webdeveloper

Als ondernemer wil je dat jouw website jouw online visitekaartje wordt. Dit is niet altijd eenvoudig. De juiste kennis voor het bouwen van de website ontbreekt vaak en jouw tijd moet goed verdeeld worden over alles binnen de onderneming. Je kunt daarom ook kijken naar een goede webdeveloper. Vandaag de dag zijn er veel verschillende professionals die jou hierbij kunnen helpen. Dit maakt het niet altijd eenvoudig om de beste te vinden. Aan de hand van onderstaande tips kun jij er echter toch voor zorgen dat je een goede website krijgt. 

 

Het gebruik van designs 

Bij het kiezen van een goede webdeveloper is het belangrijk dat je zelf weet hoe jouw website eruit moet komen te zien. Uiteindelijk gaat het immers om jouw visitekaartje en moet deze ook naar wens zijn. Goedkopere developers gebruiken vaak ingekochte designs. Deze designs kunnen aangepast worden, waardoor het bij jouw bedrijf gaat passen.Voor een website op maat betaal je een meerprijs.  Jouw wensen bespreken met de professional zal daarom de leidraad gaan vormen voor de verdere ontwikkeling. Je kunt daarom ook navragen of er gebruik wordt gemaakt van deze designs of dat de developer alles vanaf de grond zelf opbouwt.

 

Het CMS-systeem dat gebruikt wordt 

Daarbij is het CMS-systeem belangrijk. Wanneer het jou om alleen de ontwikkeling gaat, moet je op een later moment ook met het systeem overweg kunnen. WordPress is hiervoor een van de meest gebruikte systemen, waar jij zelf op de lange termijn ook veranderingen mee aan kunt brengen. Daarbij is er voldoende informatie te vinden, zodat je op weg geholpen wordt. Als de developer een ander systeem gebruikt, is het verstandig om na te vragen hoe alles werkt. Zo hoef je niet opnieuw hulp in te schakelen voor kleine veranderingen. 

 

De prijs van de werkzaamheden 

Het minste geld geef je eraan uit als je de werkzaamheden zelf uitvoert. Echter gaat hierbij weer veel van jouw tijd af, waarmee je ook winsten kunt genereren voor jouw bedrijf. Je betaalt er daarom altijd een prijs voor. Bij een webdeveloper moet je goed kijken welke prijzen er gehanteerd worden voor het ontwikkelen van de werkzaamheden. Vergeet daarbij ook niet mee te nemen dat de hosting van de website geld gaat kosten. Je hebt een maandelijks of jaarlijks bedrag waar je altijd aan moet denken. Als je wilt overstappen van hosting provider moet je wederom goed opletten. Het kan namelijk zijn dat je door een vendor lock in bijna gedwongen bent om klant te blijven. Als je dit niet wilt, moet je goed naar de voorwaarden blijven kijken. 

 

De extra service 

Ben je helemaal niet handig met het ontwikkelen en aanpassen van websites? Dan moet je de extra services van een webdeveloper checken. Na een tijdje wil je immers ook weer iets aanpassen op de website. Een professional vraagt hier ook vaak een bepaald bedrag voor. Dit kan in de vorm van een uurloon komen, maar ook onder de kosten voor de hosting vallen. Dit kan vaak een doorslaggevende factor zijn voor het kiezen van een goede webdeveloper en jou als ondernemer verder helpen. 

Gerelateerde artikelen

Aankoopadvies voor zakelijke tablet accessoires (Mei 2021 Editie)

Voordelen cashback acties

Soorten Vliegenvangers