Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

10 tips voor kopen cowboylaarzen

Je herkent het probleem vast wel: je wilt leuke schoenen kopen tijdens de cowboylaarzen sale, maar je twijfelt of je het juiste paar hebt gevonden. Voldoet je schoen aan de volgende eisen? Dan heb je de perfecte cowboylaarzen te pakken.

Je voeten opmeten

Een dilemma waar je mee te maken kunt krijgen bij het schoenen kopen, is het kiezen van de juiste maat. In de meeste schoenwinkels is er een schoenmeter, zodat je weet in welke richting je moet zoeken. Mocht je twijfelen of je het goed doet, dan kun je altijd vragen of een verkoopmedewerker je kan helpen. Zo weet je zeker dat de meetlat niet verschuift.

Niet alleen de lengte is belangrijk

Oké, niet alleen de lengte van je voet is belangrijk. Ook de breedte bepaalt of je de juiste dames cowboylaarzen te pakken hebt. Merk je dat je te veel speling hebt aan de zijkanten? Dan kun je de schoen beter laten staan. Bij smalle voeten zijn

Pas de dames cowboylaars op de juiste manier

Tijdens de cowboylaarzen sale moet je niet overhaast schoenen gaan kopen. Neem de tijd om schoenen te passen. Een goede voorbereiding helpt ook. Neem bijvoorbeeld de juiste sokken mee. Ben je op zoek naar dames cowboylaarzen? Dan draag je eerder een dikkere sok dan een dun kousje. Heb je de juiste schoen te pakken en draag je de juiste sok? Dan kun je bij deze een vinkje noteren!

Schoen die past bij jouw persoonlijkheid

Je kunt gewoon op schoenenjacht gaan, maar het is beter om van tevoren te benden welke schoen je écht nodig hebt. Misschien zie je mooie hakkenschoenen, maar draag je eigenlijk alleen gympen. Eigenlijk heeft het dan geen zin om die hakken te kopen tijdens de cowboylaarzen sale, want je gaat ze toch niet dragen.

Houd rekening met steunzolen tijdens cowboylaarzen sale

Draag je normaal steunzolen in je schoenen? Dan moet je deze zeker weten meenemen tijdens het passen. Deze zijn zeer bepalend of je de juiste schoen hebt. Alleen mét zooltjes weet je of de schoen niet te klein of te groot is. Wanneer je je zooltjes in de nieuwe dames cowboylaarzen stopt, weet je al bijna genoeg.

http://www.bootstock.nl/nl/dames/