Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Twijfel jij om een nieuwe look te nemen? Lees hier waarom je het gewoon moet doen!

Loop jij al tijden rond met hetzelfde kapsel? En vind je dat het tijd wordt voor iets nieuws? Maar, twijfel je nog heel erg of je het wel echt moet doen? Van een nieuw kleurtje in het haar, kortere coupe of misschien wel een heel uitdagend kapsel van een ander tijdperk? We kunnen ons goed voorstellen dat je twijfelt, zeker wanneer je erg gewend bent aan huidige kapsel, maar tegelijkertijd wel iets vernieuwends wilt hebben. Gelukkig ben je vandaag bij deze blog beland. Wij leggen je uit waarom je het gewoon moet doen! 

Haar groeit altijd terug dus probeer gewoon!

Het moment wanneer je over de mentale drempel heen durft te stappen kan lang duren. Angst heeft de macht in handen genomen en telkens ben je aan het malen wat anderen er misschien van gaan vinden. Misschien twijfel je omdat je bang bent het kapsel uiteindelijk toch niet bij je staat of dat je eigenlijk je huidige coupe toch wel mooi vond. Om de moed die in je schoenen is gevallen weer terug te brengen naar de hoogte waar die hoort hebben wij een tip voor je. Haar groeit altijd weer aan! Dus ga er gewoon voor en laat jezelf en de mensen om je heen versteld staan. Er zijn al genoeg zelfde types op de wereld dus wees uniek.

Sluit aan bij je identiteit

Een kapsel is een stukje van je identiteit. Het past misschien bij een muziekgenre die je veel luistert, artiest of atleet die je ambieert of het hoort bij een lifestyle die je helemaal te gek vindt. Wanneer je twijfelt over je toekomstige look is het belangrijk dat je onthoudt dat je jouw eigen stijl en persoonlijkheid helemaal compleet maakt met het kapsel die je op dat moment er gaaf vindt. Is het een erg gedurfd kapsel? Gelukkig zijn er ook applicaties beschikbaar die een visualisatie van jou kan maken met het toekomstige kapsel. Zo krijg je al een beetje een indruk in hoeverre het kapsel bij past. 

Complimentjes vangen 

Altijd zullen we mensen zijn die het niet mooi vinden. Denk dus aan de mensen die het juist wel tof vinden. Ongetwijfeld ga je om met mensen waar je gemeenschappelijke interesse mee hebt. Zij zullen het juist prachtig vinden en je ontelbare complimentjes geven wat je dagelijks een zelfvertrouwen boost geeft.

Op zoek naar een goede kapper? Laat je haar dan stylen door Kapsoones in Groningen. Kapsoones helpt je met alle liefde mee om je een nieuwe look te geven.