Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Een goede behandeling bij de kapper in Arnhem

De kapper in Arnhem werkt niet alleen maar aan het maken van een mooi kapsel voor de klanten, maar het gaat bij de kapper in Arnhem om de gehele beleving wanneer je een afspraak bij hen boekt. Allereerst word je altijd ontvangen met een warm welkom van alle mensen die hier werkzaam zijn en krijg je een heerlijke verse bak koffie aangeboden of een lekkere thee of als je zin hebt kan je ook iets anders uit de koelkast kiezen. Dan wordt je haar helemaal gewassen met de lekkerste shampoos en conditioner. De geur mag je altijd helemaal zelf kiezen. Je haar wordt niet alleen maar gewassen bij de kapper in Arnhem, maar je krijgt hier ook een heerlijke hoofdmassage bij. Je ontspant helemaal wanneer je een afspraak inplant bij de kapper in Arnhem. 

Haar laten wassen

Wanneer je haar is gewassen zal de kapper in Arnhem je verplaatsen naar de stoel aar je haar geknipt zal worden. Wanneer je wil dat het geverfd wordt is dat uiteraard ook een optie en dit zal dan eerst gebeuren. Je geeft aan in welke kleur je het haar wilt hebben en daar zal de kapper in Arnhem gehoor aan geven. Er wordt altijd gewerkt met natuurlijke producten voor het haar en er zal dus nooit een chemische stof aan gebracht worden. De verf die wordt gebruikt bij de kapper in Arnhem is dus ook gemaakt van natuurlijke middelen. 

Klant staat centraal

Je kunt er bij de kapper in Arnhem vanuit gaan dat er wordt gewerkt om je weer blij te maken en je een ontspannen gevoel te geven. De service hier is uitstekend en omdat de klant centraal staat kan je gier alles vragen wat je nodig hebt. Voordat je een afspraak maakt kan je ook een adviesgesprek aanvragen waarin er met je wordt besproken hoe jij het beste je haar kan laten doen en wat het mooist bij jou staat en het beste past bij jouw wensen en behoeften.