Heel Nederlands
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking uitleg

Lockpicking of inbraak?

Een slot te openen met schade is veel makkelijker en heeft niks te maken met lockpick technieken. Wanneer mensen dus bang zijn dat de lockpick sport misbruikt kan worden. Dan is het veel realistischer om eerst te kijken naar meer voor de hand liggende technieken. Lockpicking is dus eigenlijk veel te ver gezocht voor de gemiddelde inbreker.

Wat voor soort mensen beoefenen lockpicking?

Echter is het wel een leuke uitdaging voor mensen met een liefde voor techniek en een speelse nieuwsgierigheid. Het geeft namelijk een enorme kick wanneer je een slotsystemen te slim af kan zijn. Helemaal als je er veel energie en tijd in hebt gestoken om dit voor elkaar te krijgen. Vergelijkbaar met Mechanische Puzzel kan je namelijk het slot beetje bij beetje oplossen.

Wat is het verschil tussen lockpicking en een mechanische puzzel?

Het grootste verschil met een puzzel is dat je totaal geen zicht hebt op wat je doet en je ook niet weet hoe het eindresultaat eruitziet. Alles is dus puur op tast. Lockpicking is dus zeker niet voor iedereen geschikt. Het belangrijkste is dat je het echt leuk vind om te doen. Want anders zul je nooit lang genoeg volhouden tot je het slot weet te openen.

Voor meer info : https://lockpicks.nl/product/southord-14-stuks-set/