Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Catering voor bedrijven en particulieren

Steeds meer mensen ervaren het gemak van catering voor het gemak bij een feestje en privé catering wordt hierdoor steeds populairder bij een steeds bredere doelgroep. Catering kent vooral zijn ontstaan bij bedrijven waar het onder de naam bedrijfscatering. Deze vorm van catering wordt vaak ingezet bij een bedrijfsfeest waarbij drank en eten volledig wordt verzorgd. Nu zien we hier ook een trend in foodfestivals ontstaan waar foodtrucks komen aanrijden die elk hun specialiteit hebben voor een specifiek product. Een mobiele keuken waar direct vers wordt gekookt en eenvoudig kan worden verplaatst naar een nieuwe locatie. Maar catering voor particulieren wordt steeds populairder en kent verschillende vormen.

Foodtrucks voor particulieren

Wanneer we een leuk familiefeest willen geven zonder ons verder druk te maken over drank en bediening en bovendien een variatie aan lekkere gerechten zouden willen laten serveren zie je steeds meer het concept van catering met zelfs foodtrucks worden toegepast. Wanneer er op voorhand een goede afstemming is geweest over het aantal personen en soort eten kan een foodtruck bij u voor het huis komen rijden en kunt u heerlijk genieten van deze service.

Catering op maat

Wanneer u meer zelf een keuze wilt maken voor de gerechten die afgenomen kunnen worden en ook uw feest met meer dan alleen het eten wilt voorzien. Denk hierbij aan tafels, tenten, muziek, heaters e.d. dan is particuliere catering een handig dienstverlening. Naast de mogelijkheid om per persoon verschillende gerechten te kiezen kun je verschillende voorkeuren als salades, vlees, vis , soep, dranken etc. op maat in hoeveelheid en soort uitkiezen. Ook een barbecue kan zelf geregeld worden waarbij natuurlijk al het vieze servies en bestek de volgende dag gewoon wordt meegenomen. Er zijn verschillende catering dienstverleners die hier al mee bezig zijn en wanneer u een specialist in Gelderland zoekt kunt u beslist een hier een kijkje nemen.

Voor meer info :