Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Beginnen met rijlessen in Utrecht

Rijschool Troy Utrecht

Ben je achtienjaar en ouder geworden en mag u eindelijk beginnen met het halen van je roze pasje? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Rijschool Troy Utrecht. Wij willen u te allen tijde graag voorzien van advies, zodat u zo snel mogelijk uw rijbewijs behaalt. Rijschool Troy Utrecht  is al sinds 2007 bezig met het geven van autorijlessen Utrecht en wij hebben al veel ervaring opgedaan in rijlessen geven. Dit zorgt er dan ook voor dat ons slagingspercentage veel hoger ligt in Utrecht. Ben je woonachtig in Utrecht of omgeving dan is rijschool van Utrecht van autorijschool Troy een van goedkoopste rijschool Utrecht.

Bij onze rijschool Troy hanteren we scherpte tarieven

Wanneer u op zoekt bent naar een goede rijopleider dan ben je bij van der autorijschool Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van rijlessen. Hiervoor weet u door een persoonlijk benadering en veel rijervaring kan beschikken zodra u besluit om bij Rijschool Troy te gaan lessen. Als u woont in Utrecht of omgeving en binnenkort van plan om te beginnen met het behalen van uw rijbewijs. Bezoek is onze website voor meer informatie. U kunt bij ons ook een gratis proefrijles nemen. Zo kan je zien of het jou ook bevalt. Hiervoor zijn er al vele studenten bij ons geweest om in een keer hun rijbewijs te behalen. Rijschool Troy Utrecht zorgt ervoor dat u op tijd uw rijbewijs behaalt.

Wanneer u besluit om bij ons te lessen dan betaalt u voor een uur autorijles 30 euro. Dit kan uiteraard ook anderhalf uur, dit kost u dan 45.

Je mag er ook voor kiezen een pakket te nemen met aantal lesuren, met dit lespakket bent u veel voordeliger dan losse rijlessen en hierbij zit er ook een praktijk examen gevoegd.

Voor meer info : https://www.rijschooltroy.nl