Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Werkt bedrijfsreclame Echt?

Als het om marketing gaat, wil je er zeker van zijn dat je geld goed besteed wordt. Als het gaat om reclame voor je bedrijf, is het belangrijk om te weten welke methoden het meest effectief zijn. Een van de meest gebruikte methoden om reclame te maken voor een bedrijf is autoreclame of stickers. Maar werkt deze vorm van reclame echt? Laten we erin duiken en kijken naar wat onderzoek te zeggen heeft. 

 

Kosteneffectieve reclame 

Autoreclame en stickers worden vaak gekozen omdat het kosteneffectieve vormen van reclame zijn. Gemiddeld kun je verwachten ergens tussen de $ 500 en $ 1.500 per maand uit te geven aan autowraps of stickers. Dit betekent dat deze vormen van reclame je kunnen helpen meer mensen te bereiken, terwijl je toch binnen je budget blijft. Plus, met autowraps en stickers, hoef je je geen zorgen te maken over het betalen voor dure gedrukte advertenties of radiospots. 

 

Het bereik en de effectiviteit van autoreclame 

Het andere voordeel van het gebruik van autowraps of stickers voor je bedrijf is het potentiële bereik dat je ervan zou kunnen krijgen. Uit onderzoek blijkt dat degenen die rondrijden met bedrijfsbranding dagelijks door wel 70.000 mensen gezien kunnen worden! Dat zijn veel meer ogen dan welke traditionele vorm van reclame dan ook zou kunnen opleveren. Bovendien geeft onderzoek ook aan dat wanneer ze correct worden uitgevoerd, autowraps en stickers de merkherkenning met wel 55% kunnen verhogen. Het is geen wonder waarom zoveel bedrijven deze methode kiezen voor hun marketingbehoeften! 

 

Concluderend kunnen autowraps en stickers een geweldige manier zijn om op een betaalbare manier reclame te maken voor je bedrijf en toch elke dag duizenden potentiële klanten te bereiken. Zorg er gewoon voor dat je de tijd neemt om een opvallend ontwerp te maken en kies een gerenommeerde drukkerij, zodat je boodschap duidelijk gezien wordt door voorbijgangers. Met het juiste ontwerp en de juiste plaatsingsstrategie zijn autowraps en stickers misschien wel de sleutel tot succes voor je bedrijf! Je kunt voor meer informatie een kijkje nemen op www.bosmanreklame.com

 

https://www.bosmanreklame.com/