Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Hoe onderscheid jij je als schoonheidssalon?

Binnen de schoonheids- en huidverzorgingsbranche zijn veel bedrijven actief. Niet alleen kleine beauty salons maar ook steeds meer schoonheidsklinieken met tal van behandelingen zijn werkzaam in dit vakgebied. Hierdoor is het lastig om als schoonheidssalon onderscheidend te blijven. Met deze tips ontdek jij hoe je je nog meer onderscheiden van jouw concurrenten!

 

Persoonlijke noot

Wanneer de concurrentie hoog is, is het belangrijk om een persoonlijke toevoeging meer te promoten en in te zetten als middel om te kunnen onderscheiden. Dit kan bepaalde kennis, een netwerk binnen een bepaald gebied of een bepaalde achtergrond of expertise zijn. dit maakt het voor klanten die op zoek zijn naar wat extra’s interessant. Dit kun je zowel op de website en in de salon zelf communiceren maar dit kan ook gedaan worden via sociale media. Aangezien veel klanten hier ook actief zijn, kunnen zijn jouw bedrijf op zoeken en snel een beeld krijgen van jouw onderneming.

 

Bied meer aan dan alleen schoonheidsbehandelingen

Veel schoonheidssalons bieden schoonheidsbehandelingen aan. Of dit nu huidbehandelingen, (permanente) make-up is of ontharing: deze behandelingen zullen jouw bedrijf niet per se versterken in het onderscheiden van concurrenten. Juist door extra behandelingen toe te voegen, zul je een bredere doelgroep aantrekken. Dit kan bijvoorbeeld door acne behandeling, laser behandelingen of cryolipolyse behandelingen. Zo biedt Laservision verschillende soorten apparatuur aan als het gaat om cosmetische therapieën.

 

Gebruik effectieve en unieke producten

Door gebruik te maken van unieke producten kun jij je als onderneming nog meer op de kaart zetten. Dit kan bijvoorbeeld door alleen voor biologische producten te kiezen of juist voor producten die heel effectief zijn bij bepaalde huidproblemen. Dit kan bijvoorbeeld acne zijn maar ook huidveroudering of rosacea. Juist door echt goede middelen te gebruiken, zullen jouw klanten ook betere resultaten zien en ervaren. Door bewust voor bepaalde producten te kiezen, kun jij je als schoonheidssalon nog meer onderscheiden.

 

https://www.laservision.nl/