Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vriesopslag en -transport? Frigo!

Als u een bedrijf heeft in de voedselindustrie, dan weet u hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te hebben voor de diepvries- en koelopslag van uw producten. U wilt hiervoor een gespecialiseerd bedrijf vinden dat net zoveel passie heeft voor voeding van hoge kwaliteit als u. Frigo is opgericht in 1973 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op de opslag van voedingswaren. Inmiddels hebben we er als partner van vele verschillende bedrijven voor gezorgd dat hun producten de gewenste kwaliteit behielden, tijdens het gehele proces. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, in onze ruime vrieshuizen is altijd plek voor uw producten.

Kwaliteitseisen 

Bij Frigo Group werken mensen met verstand van voedingswaar die graag met u meedenken. Elk van onze medewerkers is opgeleid en beschikt over de kennis om met verschillende producten om te gaan. Vlees dient immers anders behandeld te worden dan groente. We hanteren strenge kwaliteitseisen en controleren hier regelmatig op.

Koeltransport

U kunt niet alleen op Frigo Group rekenen voor de opslag van uw producten. Ook bij de rest van het proces zijn we u graag van dienst. Zo zorgen we er door middel van vries- en koeltransport voor dat uw producten in optimale kwaliteit de plaats van bestemming bereiken. Hiervoor hebben we onze eigen vrachtwagens en ook onze eigen chauffeurs die verstand van zaken hebben. Of het nu gaat om het transport van of naar Portugal of andere landen in Europa, u kunt van A tot Z rekenen op onze professionaliteit als het gaat om geconditioneerd vervoer.

Communicatie

Bij Frigo Group hechten we veel waarde aan goede communicatie. We zorgen er steeds voor dat u op de hoogte bent en we gebruiken moderne communicatiemiddelen om precies te kunnen zien waar onze vrachtwagens zich bevinden. Dit is wel zo prettig.

Voor meer info : http://www.frigogroup.com/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een vega bedrijfslunch

Gasdetectie is van levensbelang

Algae bioreactor: de inzet in de industriële sector